Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jártál már olyan teremben,...

Jártál már olyan teremben, ahol kényelmetlenül érezted magad? Miért érezted magad úgy?

Figyelt kérdés
Nem kezdőkhöz szól a kérdés.
2023. dec. 28. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Többször is. Voltam már olyan teremben, ahol tilos volt a felhúzás. Én nem tekintem konditeremnek azt a helyet, ahol a súlyzós alapgyakorlatok tiltva vannak, úgyhogy hamar eljöttem onnan. Voltam olyan teremben is, ahol a magnézia miatt kekeckedtek velem, pedig folyékony chalkról beszélünk, nem porról. Nagyon sok teremben hering party van, és sorba kell állni a guggoló kerethez, vagy a fekvenyomó padhoz, amit szintén utálok. Azt is, amikor 4-5 fős társaságok befoglalnak egy gépet, és köredzést tartanak rajta, ezzel stoppolják fél órára. Szóval nekem elég sok minden tud kényelmetlenséget okozni.
2023. dec. 28. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

vannak azok az emberek akik a terem egyik végéből ordibálnak egymásnak a másikba és direkt cseszett hangosan mondják egymásnak a szar poénjaikat meg a kitalált történeteiket hogy mindenki hallja hogy ők mekkora arcok

na én tőlük érzem magam kényelmetlenül

2023. dec. 28. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan politizálnak, edzéshez nem értenek és kéretlen tippeket adnak, magyarázzák hogy milyen szupererősek lesznek semmit nem érő táplálékkiegészítőktől, játsszák az alfahímet és hasonlók
2023. dec. 28. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Volt. Rossz arcú, ma már 45+-os, 90-es évekbeli maffiás arcok, meg a hozzájuk mind belsőleg, mind külsőleg és még korban is passzoló nők, kivakarózott újgazdag prolik első generációs gazdag gyerekei, akik méregetnek, hangosan fsszopznak, alkották a közönséget. 17. kerület. Aki jártas arra, tudni fogja, melyik terem!😄
2023. dec. 28. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt.Méregető,beszóló bmw-s cigók,idegesítő köredzők,két gép között szaladgáló nő,aki elkezd hangosan káromkodni,ha használni szeretném én is az egyiket,plusz még a kopasz idióta barátja is megfenyegetett.Mert hát biztos csak ők fizetnek az edzésért,a nője meg úgy beszélhet velem ahogy akar,az nem baj.Alapvetően utálom a hangos zenét(főleg az igénytelen "motherfucker" rap-et)nem tudom miért kell ezt is erőltetni.Egy ideig a 7.kerületben edzettem egy teremben,kreol bátyáék lehozták a pittbult is,ott rohangált.Szóval érdekes hely volt az is.
2024. jan. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!