Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi értelme van a szteroidoknak...

Mi értelme van a szteroidoknak a testépítésben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az által sokkal nagyobb izomtömeget tud magára pakolni az ember, de szerintem ha betiltanák, és mindenki natural maradna, az jobb lenne, így is naturalban rohadt szép formát összetudnak hozni, így meg a profi testépítés már az egészségtelen kategória.
2023. nov. 14. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

"A naturál versenyző ugyanolyan keményen edz, ugyanolyan diétát tart, mint aki szert használ"

Nem. A naturál versenyzők 99%-a nem tud olyan keményen edzeni és diétázni, mint a nem naturál versenyzők. Pont ezért használnak kémiát.

"Számos kutatás létezik, ami igenis bizonyították, hogy bizonyos szerek önmagukban is képesek pluszt adni"

Melyek ezek a kutatások? Linkeld be őket hivatkozásként! Ezek a kutatások néhány grammnyi izomnövekedést tudnak bizonyítani több hét távlatlában, ami szemmel láthatatlan, teljesítményben értékelhetetlen. Önmagában a kémia senkiből nem csinál jó eredményű sportolót.

"a koksz nem árt másoknak. De igen, a becsületes sportolóknak, akik tisztességesen versenyeznek"

Arra vannak külön naturál szövetségek. A nem tesztelt szövetségeknél senki nem naturál.

2023. nov. 15. 10:36
 12/22 anonim ***** válasza:

A koksz önmagában nem csodaszer. Bár volt egy tanulmány, ahol összehasonlítottak 3 csoportot.

A: Naturál edzés

B: Szteroid, de nem edzettek, csak a kajára figyeltek

C: Szteroid + edzés

Az eredmény pedig az volt, hogy azok, akik szteroidoztak, de nem edzettek (B) is több izmot pakoltak fel, mint azok, akik naturálban edzettek (A). Az távlatra nem emlékszem már, de talán 12 vagy 16 hét volt.

Attól függetlenül, hogy mennyit hozzáad a koksz egy fizikumhoz ennek meg is van az ára..

Naturál hobbistaként nem látom értelmét a kokszolásnak, és soha nem is fogok emiatt ilyenekhez nyúlni, de azokat is maximálisan meg tudom érteni, akik ilyeneket használnak. Van, akinek ez az élete és a versenyzés teszi őt boldoggá. Akkor miért ne csinálhatná azt, amit szeret?

Nem azokkal van a baj, akik kokszolnak, hanem azokkal az influenszerekkel, akik kokszolnak és még hirdetik is, hogy milyen jó ennek hatására pedig Pistike 15 évesen tolja magába a SARMS-ot (ami még neten is beszerezhető volt) fél év edzésmúlttal.

A koksz nem csodaszer, nem megy el helyetted edzeni, nem csinálja meg helyetted a kaját és nem alszik helyetted 8 órát naponta.

Ha kokszolni akar valaki, 5x gondolja át, mert ez egy életre szól.

+Ott az anyagi része a dolognak. Nincs pénzed = Soha nem leszel az elit közelében, sajnos ez a szomorú igazság.

U.i.: Egyébként meglepődnél, hogy mennyi kokszos van már csak egy sima mezei teremben is, mégsem néznek ki sehogy.

2023. nov. 15. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
A testépítésben csak azokkal a koxosokkal van a gond, akik instagramon és youtube-on naturálként hirdetik magukat, és tagadják a szerhasználatot, a sok buta laikus pedig el is hiszi, aztán elég fél szemmel ránézni adott influenszerre, és lerí róla, hogy minimum 3 féle cucc van benne. Az ilyen káros férgek miatt vannak irreális elvárásai és célkitűzései hobbigyúrósoknak, akik elhiszik, hogy naturálon pár év kondizással Sam Sulekké tudják építeni magukat.
2023. nov. 15. 12:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg amatőr és fiatal koxol. Menj fel tiktokra, és nézd meg hány 20 éves brokkolifejnek van olyan fizikuma, hogy Schwarzi mellé oda lehetne tenni. Arnold idejében a hagyományos szteroidok voltak könnyedén elérhetőek, ő bement az orvoshoz, és feliratta a dianabolt meg tesztót. Most a sarmok. Mondjuk tudod mi a különbség hozzá és a mai testépítőkhöz képest? Hogy ő egy alacsonyabb TRT mennyiséget használt (heti 100 mg) , 3 x 5 mg danabollal. Ma a testépítők heti 4-500 mg tesztoszteront betolnak, és a TRT az a 150-200 mg körül van hetente, aki rászorul. És ez csak a tesztoszteron. A híres celeb nagyon profi magyar testépítők a tanítványaiknak simán odaadják a trent meg az összes többi szemetet, amiket ők is használnak, és voltak is nem olyan régen, akiknek komoly problémájuk lett ebből.

De egyébként teljesen legálisan lehet internetről rendelni a SARM nevű készítményeket, és nem is drága. Ezeket a brokkolifejeket akikről az elején írtam, sarmgoblinnak is szokták gúnyolni, és am az összes azt hazudja, hogy naturál...

2023. nov. 15. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
13 mondjuk nem értem ki akarná sam sulekké építeni magát 😂 röhejesen néz ki, és ugyanaz lesz a sorsa mint zyzznek. Egy olyan fizikumra kell hajtani, mint ami Buakawnak van. Esztétikus, és használható test.
2023. nov. 15. 13:29
 16/22 anonim ***** válasza:

10 szerinted a Wada komolyan tesztel és nem alibizik? Nézd meg, hogy miből áll egy átlag teszt ahol nem keresnek semmi konkrétat. Amíg a bizonyos hormonok nem lépnek át egy x arányt, addig az ég világon senkit nem érdekel, hogy mi megy bele vagy sem. Na meg nézz meg egy tenisz vagy golf grand slam döntőt. Láblabdáról nem is beszélve. Mennyi pénz van ezekben. Minél több a néző, annál több a pénz. Akkor szerinted mire fognak menni? Hogy übermensch kémiás szupermen legyen a sportoló, vagy átlag Jóska? Nézd meg a 2011 es ausztrál open döntőt. Nadal djokovic meccs. Élőben néztem, több mint 5 óra. Van fél órás összefoglaló a legjobb pontokról. Na ne mondd nekem, hogy ez a fizikum vagy állóképesség, elérhető úgy, hogy nincs kémia? És ez nem egy meccs. Ők ez előtt a döntő előtt, 2 hét alatt, 6 másik meccset nyomtak le, ahol ez az intenzitás kellett. Ne mondd nekem, hogy egy ilyenből egy vagy másfél nap alatt, lehet regenerálódni. Én teniszeztem egy ideig, és volt egy edzőm, aki profi volt, még RGn is játszott. Második körig jutott talán, és ott kapott ki. Azt mondta, hogy annyira fáradt volt utána, hogy a hotelszobában 24 órán keresztül aludt és mozdulni is alig bírt utána. (nem magyar emberről van szó mielőtt bárki keresgélne)

Szóval ennyit erről, hogy natural profi sport. Nem lehetséges.

2023. nov. 15. 13:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A #12 által említett kutatásra konkrétan emlékszem. Nem csak néhány gramm, hanem több kiló a különbség pedig csak sima tesztoszteront kaptak.

[link]

2023. nov. 15. 13:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

At 10 weeks, the men given 600 mg/week of testosterone enanthate who did not exercise had put on more muscle mass than the men who were not on testosterone and who did exercise. The implications of this research are hard to ignore: other things being equal, a person cannot out-train, out-diet or outperform steroids.

[link]

Itt van ez az összefoglaló cikk is, alul pedig sok kutatás van csatolva, forrásként.

2023. nov. 15. 14:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig egy többoldalas angol nyelvű tudományos értekezést, de ezek kezdők voltak és folyamatosan tartani tudták volna ezt az izomnövekedést? Az, hogy egy edzetlen embernél a magasabb tesztoszteronszint hozott egy kezdeti lökést, még nem bizonyítja, hogy profi sportolóknál is ekkora eltérések lehetnek.
2023. nov. 16. 12:49
 20/22 anonim ***** válasza:

"edzetlen embernél a magasabb tesztoszteronszint hozott egy kezdeti lökést, még nem bizonyítja, hogy profi sportolóknál is"

Ezeket a vizsgálatokat mindig random edzetlen kezdőkön végzik, soha nem haladókon, pláne nem profikon. Ezért mindig kérdés, hogy mennyire mérvadók ezek. Nagyon sokszor kicsit sem.

2023. nov. 16. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!