Testépítés szempontjából van értelme a Hot Iron edzésnek?
Kipróbáltam. Kis súlyokat emelgettünk perceken át, 40-60 ismétlés gyakorlatonként. Aztán abbahagytam és most otthon edzem, az ottani súlyok két és fél-háromszorosával kezdtem, nyilván nem 1×60, hanem pl 3×8 ismétlésekben.
Úgy érzem, hogy ez a Hot Iron már inkább kardio, mint erőedzés, és nem lehet tőle izmosodni, max lefogyni. Ti hogy látjátok?
Ahogy írták a hízás-fogyás kérdése csak kalóriától függ, mozgás nélkül is lehet fogyni.
Ahhoz hogy izmot tudj építeni, (az ahhoz megfelelő tápanyag mennyiségen kívül) kellően intenzív fokozatosan növelő terhelés kell, ehhez egy hot ironnak szinte semmi köze, nagyon minimális lesz az az izomzat. A legtöbb ember még aránylag intenzív súlyzós edzéssel se épít szinte semmi izmot egy kis alapon kívül, mert pl. a volumen kevés vagy mert nem törekednek a nagyobb súlyra, túl sokat pihennek két edzés között stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!