Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó valamire a hot iron?

Jó valamire a hot iron?

Figyelt kérdés
Egy hónapja járok erre az ugri-bugri edzésre. Előtte súlyzós edzést nyomtam, 50kg-val guggolást meg lábtoló gép 60kg-val szóval nagy súllyal dolgoztam.Ez meg pici súly,és egy csomó gyakorlat nincs,pl:vádli,hát,alkar. Aki jár gondolom tudja milyen, 5percig csinálsz egy-egy gyakorlatot. Nem nagyon hiszek benne,de szeretnék véleményeket-tapasztalatokat hallani. Nálam az izmosodás a cél és minimális zsírégetés. Nő vagyok. Előre is köszi a válaszokat.
2014. jún. 2. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Izmosodásra nem ideális, súlyzós edzéssel szemben semmiképpen sem.
2014. jún. 2. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor mire jó is ez? :)
2014. jún. 2. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából itt is van súly,de mazsola szinten... max 16kg :D
2014. jún. 2. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
ki lehet vasalni vele a rucikat
2014. jún. 2. 22:02
 5/6 anonim válasza:
Marketing fogás. Egy súlyzós-aerobik edzés keverék aminek nevet adtak hogy eladható legyen.
2014. jún. 5. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok. Úgy döntöttem h elég volt nekem ebből egy hónap. vissza térek a jó öreg nagy súlyokhoz,normál ismétlés számban. Annak több eredménye van,mint ennek a bohóckodásnak.
2014. jún. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!