Mit csináljak ha az intenzitás a volumen rovására megy?
Figyelt kérdés
Haladó feletti szinten állok teljes testes edzésben, és már olyan intenzíven végzem a sorozatokat, hogy max két munkasorozatra vagyok képes/izom.
Ez heti három edzésnél is csak 6 sorozat/izom. A sorozatokat mindig technikai maxig viszem. Ebből nem szívesen engednék, se a teljes testes edzésből. (Tudom, bontani kellene, de nagyon szeretek így edzeni.)
Egy edzés 60-70 perc, de utána offon vagyok.
Milyen lehetőségeim lennének?
(Naturálon.)
2023. nov. 11. 15:00
1/2 anonim válasza:
"Mit csináljak ha az intenzitás a volumen rovására megy?"
Vegyél vissza az intenzitásból.
2/2 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám. :D Egyszerűen azt érzem, ha nem adok bele mindent, semmit sem ér az edzés. Azt csinálom, hogy olykor 3 helyett csak 2 edzésem van a héten, így tudok regenerálódni. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!