Üdv. Szeretnék elkezdeni edzeni, ezzel egyidőben leszokni a cigiről. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok.
Súlyfeleslegem nincs😅
Ami izmon van azt is munkával szedtem össze, tehát tömegnövelés is a cél
Aki hasonlóképpen van kérem ne tatsa magában.
Mire figyeljek oda?
Hogy osszam be az energiám?
Hogyan táplálkozzak?
Esetlek tudnátok küldeni edzésprogramot?
Köszi 😊
2023. okt. 4. 10:19
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Ilyet én is csináltam és kell is az edzés, mert én helyette elkezdtem zabálni stb.
Másrészt feszült leszel, szal azért is jó az edzés.
3/5 anonim válasza:
Erre nem lehet nagyon mit mondani. Szerintem az elején kezd kicsiben, ne akarj minden nap edzeni valamit. Az étkezést nem kell túlgondolni, amíg te készíted alapanyagokból kb mindegy mit eszel, a lényeg hogy ne a feldogozott élelmiszert tömd, de abból is szabad enni. Aludj sokat. Edzéstervet majd pénzért adok.
4/5 anonim válasza:
Ha megnézed az 1. kommentben belinkelt videót a táplálkozással kapcsolatban, és a másik linken található edzésprogram valamelyikével indulsz meg a gyúrásban, akkor minden adott ahhoz, hogy fejlődj, pláne az első időszakban.
5/5 anonim válasza:
"Szeretnék elkezdeni edzeni, ezzel egyidőben leszokni a cigiről. Tanácsok?"
Kezdj el edzeni, és ne dohányozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!