Az lehetséges hogy azért kisebb a jobb combom mint a bal mert csak a jobbon hordok térdszorítót?
Mivel a jobb térdem gyengébb és már kiment egyszer.
Melyik lenne jobb megoldás hogy felhozzam a jobb combomat? Ha mindkét térdemre raknék térdszorítót lábazásnál vagy ha egyikre se raknék?
Egyébként jobb lábas vagyok úgyhogy arra nem lehet fogna hogy csak azért mert az a gyengébbik láb
Nem feltétlen értem a kérdést. Hogy képzeled el ezt? A térdgumi miatt összemegy a combod, mert szorítja, vagy micsoda? :D Esküszöm nem értem.
Ne foglalkozz vele, az emberi test nem szimmetrikus.
Nekem a bal oldalam (vállam, karom, lábam, mindenem) nagyobb, mint a jobb oldalam.. Az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni. Talán annyi, hogy próbálsz több egy oldalas gyakorlatot csinálni és felhozni a gyengébbik oldalt.
De itt ez sem mérvadó, mert attól, hogy valamelyik oldal kisebb, még lehet erősebb.
Erősebb is a bal oldal, vagy csak nagyobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!