Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki aki ert hozza, ratudna...

Valaki aki ert hozza, ratudna nezni az etrendemre?

Figyelt kérdés

26 eves vagyok 74 kilo 177 centi normalis testalkattal. nem zsirosodok hamar de nehezen hizonak sem mondanam magam, celom a tömegnöveles illetve izmosodas.

itt a terv:

[link]

2023. szept. 3. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Én tudod mit csinálok?

91kg vagyok. Megeszek napi körülbelül 3000 kalóriát, és 160-180g fehérjét.

Ezt sosem értettem, aki előre eldönti, hogy miket fog enni, milyen ételeket.

Mindig is csak a kcalt meg a fehérjét számoltam és ettem azt amit akartam, fejlődök vele.

2023. szept. 3. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Ja meg, az étkezések száma, én akkor eszek ha megkívánom, van amikor csak napi 3x, van amikor napi 8x is eszek.
2023. szept. 3. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyen meg a napi 2g x testsúlykg fehérje, lőjj be egy fix kalóriát pl. jó ez a 2600 környéke is, aztán ha nem nő a tömeged emeled 200-300 kalóriával. Nem kellenek fix ételek, mert pár hét és megunod.

Én mindig KalóriaBázis applikácóba beírom miket eszek, és számolja. És eszek minden félét, csak legyen meg a fehérje és a kalóriaszám, nem kell túlbonyolítani, főleg hobbi szinten nem.

2023. szept. 3. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is előre eltervezem, hogy mit fogok enni, általában mindig ugyanazt eszem. Nekem tartható, nincs vele probléma.
2023. szept. 3. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerunk igy passz, hogy neked mi eleg meg mi nem. Nagyjabol jonak tunik, a tobbit majd te latod
2023. szept. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!