A szűk fogású csigás lehúzás (magam felé néző tenyérrel) elég bicepszre?
Figyelt kérdés
Vagy tegyek még mellé pl egy Scott Pados bicepszet is?2023. aug. 30. 18:11
1/5 anonim válasza:
Egy izom fejlődési potenciálja mindig akkor maxolható ki teljesen, ha az egyén izolálja is, nemcsak összetett gyakorlatok során dolgoztatja.
2/5 anonim válasza:
Ezt ha jól csinálod inkább hát gyakorlat. Bicepszre inkább úgy megy ha lentről húzod felfelé. Nem alapoznék semmit egy gyakorlatra, bár a bicepsz az pont nem lényeges szerintem
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2023. aug. 30. 20:22
4/5 anonim válasza:
Ha fejlődsz 1 gyakorlatban, akkor fejlődni fog minden izom, ami használatban van közben.
De, legalább e mellé 4-6 sorozat bicepsz azért menjen / hét, mert hacsak nincs jó genetikád karra, akkor csak lehúzásokra hagyatkozni bicepsz terén nagyon nagy butaság.
5/5 anonim válasza:
Én is beraknék még bic. gyakorlatot emellé, ahogyan #4 írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!