Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van még aki csak edzés közben...

Van még aki csak edzés közben érzi úgy hogy él?

Figyelt kérdés
Általában nihilben vagyok, üres vagyok stb nem tudok élvezni sok mindent. Viszont pár nehezebb súly megmozgazása után úgy érzem újra élek és tudom élvezni a zenét is, mostanság ez az egyik igazi okom hogy felkeljek. 23f
2023. aug. 27. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak még ilyen emberek, de ez probléma, itt súlyos pszichés gondok vannak. Keress fel egy szakembert, de tényleg, ezt most teljesen jószándékból mondom. Pont az ilyen emberek szoktak mély depresszióba, vagy még annál is rosszabba esni, ha egyszer ki kell hagyniuk két-három a hetet, vagy ha mondjuk jön megint egy koronavírus, vagy hasonló.
2023. aug. 27. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Rajtam szakember soha nem tudott segíteni, gyerekkoromtól kezdve többnél voltam.
2023. aug. 27. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én ezt az evés közben érzem így! 😂
2023. aug. 27. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a budin ülve érzem.💩
2023. aug. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!