Ez milyennek számít erőben? (28 f , 174 cm 90 kg)
Figyelt kérdés
Szériázas:
Hát: Lehúzás szélesen 60 kg
Lehúzás szűken 50 kg
Low row gép: 45 kg
T Rudas evezés 30 kg
Bicepsz:
Kalapacs bicepsz: 17 kg
Sima karhajlitas 10kg
Vall:
Vallbol nyomás 15 kg
Oldalemeles 6 kg
Mell:
Fekvenyomas: 60 kg
Egykezes fekvenyomas: 17 kg
Csak kivancsi vagyok. Koszi
2023. aug. 7. 16:14
11/15 anonim válasza:
Gepekre nem lehet mit irni mert az a csigak szaman, szogeken, kabel hosszan stbn mulik. A tobbi az egy erosebb kezdo szint ahhoz kepest h 90kg vagy. (Jo nyilvan nem izom hanem kb 15kg felesleg, ha 174cm vagy)
12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos vallserulesem van , ami kihat a nyomasokra, vall , mell , igazabol aminél nincs fájdalom az a hat és bicepsz edzes. Koszonom a válaszokat
2023. aug. 8. 20:18
13/15 anonim válasza:
szerintem 28 éves férfiként ezek botzasztó gyengének szamítanak,6kg oldalemelés?ezt akarki 0 edzéssel megcsinálja.
30kg T-rudas evezés ami még szemet szúrt,egy kicsit komolyabb fizikai munkánál is nagyobbakat kell emelni.Ha azt írod hogy 15 éves lány vagy aki most kezd edzeni akkor jó
14/15 anonim válasza:
van itthon 2db regi 5kilós kézisúlyzóm, miután elolvastam kíváncsi is lettem, az asszony itt van,aki 169centi es 52kiló,szóltam neki,sose edzett, az 5kilósokba 15 ismetléseket csinalt
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom es a mell, vall, tricepsz gyakorlatok nem mentek. Szerencsere megoldodott. Mitol lett vall serulesed, gondolom nem konditol ha nemregota csinalod 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!