Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez milyennek számít erőben?...

Ez milyennek számít erőben? (28 f , 174 cm 90 kg)

Figyelt kérdés

Szériázas:

Hát: Lehúzás szélesen 60 kg

Lehúzás szűken 50 kg

Low row gép: 45 kg

T Rudas evezés 30 kg

Bicepsz:

Kalapacs bicepsz: 17 kg

Sima karhajlitas 10kg

Vall:

Vallbol nyomás 15 kg

Oldalemeles 6 kg

Mell:

Fekvenyomas: 60 kg

Egykezes fekvenyomas: 17 kg

Csak kivancsi vagyok. Koszi

2023. aug. 7. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gepekre nem lehet mit irni mert az a csigak szaman, szogeken, kabel hosszan stbn mulik. A tobbi az egy erosebb kezdo szint ahhoz kepest h 90kg vagy. (Jo nyilvan nem izom hanem kb 15kg felesleg, ha 174cm vagy)
2023. aug. 8. 14:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos vallserulesem van , ami kihat a nyomasokra, vall , mell , igazabol aminél nincs fájdalom az a hat és bicepsz edzes. Koszonom a válaszokat
2023. aug. 8. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem 28 éves férfiként ezek botzasztó gyengének szamítanak,6kg oldalemelés?ezt akarki 0 edzéssel megcsinálja.

30kg T-rudas evezés ami még szemet szúrt,egy kicsit komolyabb fizikai munkánál is nagyobbakat kell emelni.Ha azt írod hogy 15 éves lány vagy aki most kezd edzeni akkor jó

2023. aug. 9. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
van itthon 2db regi 5kilós kézisúlyzóm, miután elolvastam kíváncsi is lettem, az asszony itt van,aki 169centi es 52kiló,szóltam neki,sose edzett, az 5kilósokba 15 ismetléseket csinalt
2023. aug. 9. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gondom es a mell, vall, tricepsz gyakorlatok nem mentek. Szerencsere megoldodott. Mitol lett vall serulesed, gondolom nem konditol ha nemregota csinalod 🤔
2023. aug. 10. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!