Nagyon szarul csinálok valamit ha szálkásitás alatt hulla fáradt vagyok?
Ha túl kevés a kcal vagy nem viszek be elegendő mennyiségű fehérjét/vitaminokat az okozhat extrém fáradtságot tompaságot?
Már át aludtam a fél napot úgy hogy este is aludtam 9 órát és még mindig álmos vagyok és nehezen működik az agyam is. Volt a héten 2 push és 2 pull nap bukásig
azt mondják az okosok hogy az az optimális ha 1-2ismétléssel bukás előtt megállsz.
de kezdőként én ezt nem javasolnám.. kell pár év tapasztalat hogy megtudd itélni milyen messze van a bukás, sőt ahhoz is kell tapasztalat hogy bukásig eltudj menni.
kétlem hogy a bukásig vitt szettek miatt lennél ilyen fáradékony.
pont a lehülés óta vagy ebben a hejzetben, biztos hogy van összefüggés, a napokban én is kómás vagyok folyamatosan.
Bukásig viszek minden szettet, még deficitben is. (sőt, olyankor még inkább keményen edzek) 1700 kalórián, heti 4-5 edzés, napi 10-12km séta és nem érzem magam fáradtnak. Szóval valami más lehet a gond, mintsem a kalóriadeficit.
Hacsak, nem csinálod már extrém hosszú ideje (4-5 hónap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!