Az rossz ha van egy edzésem délelőtt meg egy este?
Figyelt kérdés
4x szoktam osztottba edzeni egy héten de most nem volt időm. Csak szombaton tudok már edzeni. Azt gondoltam h délelőtt csinálok egy kar edzést, este meg mell hát. Most itt nem az a lényeg h mivel mit raktam össze hanem h hatékony-e h edzek 10-kor meg 19-kor aznap. Sokkal rosszabb ez mintha külön napon edzettem volna? Sztem a második edzesre ki tudom magam pihenni.2023. aug. 4. 00:40
1/2 MadSeal válasza:
Felesleges ennyire rágörcsölnöd, csinálj egy teljes felsőtest edzést, nem kell menned 2szer a terembe. A lényeg hogy ne teljen el úgy hét, hogy nem edzettél volna meg mindent legalább 1szer.
2/2 Zizizabalo válasza:
Egy nap nem lehet rendes intezitással két edzést letolni, főleg naturálban. Különben mi a fenének akarsz külön karozni, és aztán mell-hátat, mikor ott is dolgozik a kar, így rohadtul nem tudod rendesen leedzeni a melled és a hátad. Egy közepesen hosszabb edzésben le lehet tudni ezeket. 2x3x8 mell, 2x3x8 hát, aztán 1-2 széria bic-tric
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!