Miért nem bírom az edzést?
Figyelt kérdés
2 éve edzek folyamatosan, nagyon sokat fejlődtem, 54ről 71 kg lettem szálkásan. Viszont az utobbi 3-4 hónapban megrekedtem. Nem fejlődök már annyira. Az izmaim birják az edzést, viszont úgy érzem, a mellkhasom szorul, mintha a szívem meg a tüdőm nem birná a terhelést. Van hogy remegek ugy elfáradok meg hányingerem lesz. Mitől lehet ez?2023. júl. 23. 21:53
1/13 anonim válasza:
Névtelen kommentelők helyett egy orvoshoz kéne fordulni ezzel a kérdéssel.
2/13 A kérdező kommentje:
Annyira nem érzem durvának hogy ezzel is orvoshoz menjek, igyis folyton korházba járkálok mindennel. én inkább egyszerübb megoldádra gondoltam, nem arra hogy nagy baj van
2023. júl. 23. 22:05
3/13 anonim válasza:
Mellkasi problémáid vannak, szív és tüdő gondokat tapasztalsz, de szakember megkérdezése helyett végzettség nélküli gyúrós kommentelőket választasz. Értem. Szerinted egy normális kommentelő hogyan merne neked bármit is tanácsolni?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem érzem olyan veszélyesnek meg durvának a helyzetet hogy orvosi problémának véljem, inkább gondolom azt hogy rosszul csinálok valamit
2023. júl. 23. 22:18
5/13 anonim válasza:
Nem érzed olyan veszélyesnek a helyzetet? Aha...
EMBEEEER, szív és mellkasi panaszokkal a legnagyobb Rambók is felkeresik az orvost, főleg, ha sportolás közben érzik azt. Tudod te hány sportoló kap szívinfarktust úgy, hogy egyik pillanatban még semmi bajuk? Én ezzel nem szórakoznék a helyedben...
6/13 anonim válasza:
Igaza van a válaszolóknak ez akár szivelégtelenség is lehet. Nem játék.
7/13 anonim válasza:
Először is mit vársz? 2 év edzés után ha normálisan fejlődtél nem fogsz ugyan úgy haladni mint az első évben.
Másrészt milyen jelre vársz hogy elmenj orvoshoz? Megvárod míg összeesel a terem közepén? Az már elég késő. Sztem érdemes elmenned vagy kiderül hogy gond van és megelőzöd vagy nincs gondod de legalább biztosra tudod
8/13 anonim válasza:
Ha 2-3 évig mindent jól csinálsz, akkor kb naturálban elérted a fejlődésed felét legalább. Innentől kezdve pedig még 5-10 év tökéletes edzés és hozzádobhatsz ehhez még 20-25%-ot..
9/13 anonim válasza:
"igyis folyton korházba járkálok mindennel."
Ez a mondat elég érdekes eleve. Kifejted?
10/13 A kérdező kommentje:
Chron beteg vagyok, most meg extrém fáradtságomat is vizsgálgatják. Persze fogalmuk sincs mi a bajom, a crohn betegség is évekbe telt mire diagnosztizálták ezeregy vizsgálat után
2023. júl. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!