Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem bírom az edzést?

Miért nem bírom az edzést?

Figyelt kérdés
2 éve edzek folyamatosan, nagyon sokat fejlődtem, 54ről 71 kg lettem szálkásan. Viszont az utobbi 3-4 hónapban megrekedtem. Nem fejlődök már annyira. Az izmaim birják az edzést, viszont úgy érzem, a mellkhasom szorul, mintha a szívem meg a tüdőm nem birná a terhelést. Van hogy remegek ugy elfáradok meg hányingerem lesz. Mitől lehet ez?

2023. júl. 23. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Névtelen kommentelők helyett egy orvoshoz kéne fordulni ezzel a kérdéssel.
2023. júl. 23. 22:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Annyira nem érzem durvának hogy ezzel is orvoshoz menjek, igyis folyton korházba járkálok mindennel. én inkább egyszerübb megoldádra gondoltam, nem arra hogy nagy baj van
2023. júl. 23. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Mellkasi problémáid vannak, szív és tüdő gondokat tapasztalsz, de szakember megkérdezése helyett végzettség nélküli gyúrós kommentelőket választasz. Értem. Szerinted egy normális kommentelő hogyan merne neked bármit is tanácsolni?
2023. júl. 23. 22:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem érzem olyan veszélyesnek meg durvának a helyzetet hogy orvosi problémának véljem, inkább gondolom azt hogy rosszul csinálok valamit
2023. júl. 23. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzed olyan veszélyesnek a helyzetet? Aha...

EMBEEEER, szív és mellkasi panaszokkal a legnagyobb Rambók is felkeresik az orvost, főleg, ha sportolás közben érzik azt. Tudod te hány sportoló kap szívinfarktust úgy, hogy egyik pillanatban még semmi bajuk? Én ezzel nem szórakoznék a helyedben...

2023. júl. 23. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a válaszolóknak ez akár szivelégtelenség is lehet. Nem játék.
2023. júl. 24. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is mit vársz? 2 év edzés után ha normálisan fejlődtél nem fogsz ugyan úgy haladni mint az első évben.

Másrészt milyen jelre vársz hogy elmenj orvoshoz? Megvárod míg összeesel a terem közepén? Az már elég késő. Sztem érdemes elmenned vagy kiderül hogy gond van és megelőzöd vagy nincs gondod de legalább biztosra tudod

2023. júl. 24. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha 2-3 évig mindent jól csinálsz, akkor kb naturálban elérted a fejlődésed felét legalább. Innentől kezdve pedig még 5-10 év tökéletes edzés és hozzádobhatsz ehhez még 20-25%-ot..
2023. júl. 24. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:

"igyis folyton korházba járkálok mindennel."

Ez a mondat elég érdekes eleve. Kifejted?

2023. júl. 25. 15:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Chron beteg vagyok, most meg extrém fáradtságomat is vizsgálgatják. Persze fogalmuk sincs mi a bajom, a crohn betegség is évekbe telt mire diagnosztizálták ezeregy vizsgálat után
2023. júl. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!