Más edzőteremben is van ilyen embertípus?😅
Én se értem az ilyet
Nekem egy másik fajta tűnt fel
Sokkal eresebb vastagabb a karjuk válluk mint nekem pl és míg én fekvenyomok 100 kilóval ők 60 kilónál sose nyomnak fekve többel évek óta meg pl bicepszre is fele annyival csinálják mint én de köbe meg kigyúrt állatok
Az hogy
genetika, kox, vagy valahogy mindig olyankor látod mikor egy lazább edzése van.
kérdezd meg tőle szerinte mi a titka
Ez ilyen. Ha cuccozol nagy dózisban, mellette meg zabálsz vadállatként, akkor lószar edzésmunkával is lehetsz nagy és izmos. Nyilván egyik ilyen kox huszárból sem lesz Király Laci, de kémiával az ember még lószar edzéssel is simán ott tud tartani fizikumban egy-két év alatt, mint egy naturál sportoló egy-két évtized alatt se. Ez naturál sportolóként tényleg egy idegesítő tapasztalat, de pont ezért nem elsődlegesen a kinézet végett kell konditerembe járni, hiszen akkor mindig fel fog cseszni, hogy a kox huszárok rossz edzéssel, rossz táplálkozással komolyabb formát hoznak össze, mint te. Ezért kell a teljesítmény végett konditerembe járni. Te magad is írod, hogy nagyon sokszor cuccos ogrék fele akkora súllyal dolgoznak adott gyakorlatban, mint te. Én is rengetegszer látok olyan koxost, aki azzal a kézisúlyzóval nyom fekve, amivel én oldalemelek, és ez nem vicc. Az ilyen emberek előtt mindig mókás 200 kilóval guggolni szériában, amikor ők a 100 kiló alatt már csak rogyasztgatni bírnak.
Egyébként gyakran látni a termekben rohadt erős koxosokat is, úgyhogy általánosítani sem mindig érdemes, de ez más téma.
3#
Pontosan.
Láttam egy cikket, ami azt vizsgálta, hogy ki mennyi izmot épít fel 8 hét alatt.
Az első csoportban olyanok voltak, akik naturálok, a második csoportban olyanok, akik nem naturálok, a harmadik csoportban pedig csak olyanok, akik nem naturálok, viszont nem edzenek (tehát csak a kalóriatöbbletre figyeltek oda).
A vicc pedig az volt, hogy még a harmadik csoport is 0 edzéssel több izmot pakolt magára, mint az első csoport. :D
Nem azt mondom, hogy a koksz csodaszer, mert nyilván nem fog lemenni helyetted edzeni és nem csinálja meg a kaját helyetted, de hatalmas segítség. (az, hogy milyen áron, az már más kérdés..)
Valóban igaz amit a 4-es válaszoló írt.
Ha cuccozol és mellette van egy jó étrended, még edzés nélkül is gyorsabban izmosodsz mint egy naturális testépítő.
Tönkrecseszi a szervezetet az megint más tészta.
Nézem sokszor a kokszosok fejét, némelyik rosszabbul néz ki mint egy alkesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!