Szerintetek melyik embertípus a legszebb a világon? Szerintem a fehér nők, ha arányokat nézzük?
Igen, a fehérek, de nálam pl olyanok, akik eléggé ritkák.
Az ilyen insta nőktől a falnak tudok menni, Dunát lehet rekeszteni belőlük.
Vagy a közép-/észak-európai, vagy az észak-ázsiai, vagy a távol-keleti földrajzi típusba tartozók között érdemes keresgélni, ha valaki szép csajokat akar látni.
Ui. Ez a kérdés pont nem sugall rasszizmust.
A kérdés különféle rasszok szexuális fetisizálásáról szól, ami természetesen "rasszista" (mivel az ember aki nem mentálisan beteg, az tudja hogy különféle emberek léteznek, aki meg intelligens, az nem dől be az "általánosításról" síróknak), csak nem "gyűlölködő" hangnemű.
A világon mindenki szerint a fehér nők és fehér férfiak a legszebbek, ezért akarja mindenki őket. Ebben valószínűleg nagy szerepe van Hollywoodnak is, meg a kolonizációnak.
Nincs olyan rassz, aki elutasítaná a fehér férfiakat vagy nőket. Minden más rassz oda van a fehér emberekért, sokszor még akkor is ha ronda fehérről van szó (pl. a keletázsiai nők a ronda fehér férfiakért, vagy a fekete férfiak a ronda, kövér fehér nőkért, lol).
Általánosan elmondható hogy minden rassznak a többsége a saját rasszába tartozó embert preferálja, ebbe semmi furcsa nincsen, így maradtak meg ezek a rasszok.
Ami engem illet, én is a saját rasszomba tartozó embereket preferálom, egészen le az al-rassz szintjéig, tehát pl. nyugat- vagy észak-európaival nem házasodnék, és nem is találom őket különösebben szépnek (ha a "szépet" azon túl értelmezzük, hogy ki az aki "megér egy patront", mert akkor majdnem minden nő bármilyen rasszból "megér egy patront" -- viszont csak a saját al-rasszomba tartozóval házasodnék).
Ha pedig a cenzúrázatlan véleményemet írnám le röviden, akkor kitiltanának, lol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!