Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, mi a véleményeket a "balkáni" embertípusról, viselkedésről?
Nem magasztalok senkit, csak mivel közöttük élek, ezért felfigyeltem néhány dologra. A sors úgy hozta,hogy Szerbiába születtem, itt élek. Az itteni emberek nagyban különböznek a MO-i átlag embertől. Mivel közüttük élünk, ezért mi is részben hasonlítunk a balkáni mentalitással rendelkező emberekhez. Nyitottabbak, hangosabbak, határozottabbak, sovinisztábbak, bunkóbbak, önfejűbbek vagyunk. Nem szándékosan. Ilyenek itt az emberek. Főleg a férfiak. A nők is jóval beképzeltebbek a MO-i nőknél, de ez külön téma. Engem most kifejezetten a férfiak esete érdekel, mivel én is az vagyok.
MO-i NŐK! Mi a véleményetek (feltéve ha ismertek/találkozatok már ilyennel) a fent említett embertípusról, férfiakról ?
Mivel 25 vagyok, ezért egyet sem! :)
Egyébként is, Szerbiában nem volt háború. Az akkori háborús területek ma már külön államok.
Nem mindenkit lehet egy kalap alá venni. Nem mindenki bunkó, hangos éa határozott. De a többség igen.
Ha az a célod hogy Mo-n akarsz élni akkor probálj meg beilleszkedni és élj úgy ahogy az átlag. Felejsd el ezt a "balkáni macsó" imidzset,mert vakvágányra jutsz.
Légy igazi úriember, készséges, művelt, kedves, finom. Teljesen az ellentéte annak amit leírsz.
Nem hiszem hogy egy magyar nő főleg egy felső - középosztálybeli számára egy ilyen balkáni bunkó az álomférfi.
egy korodbeli budapesti nő válasza
Kedves korombeli nő!
Köszönöm a válaszodat!
Nem mondtam azt,hogy én teljesen ilyen lennék, tehát nem kell egyből támadóan fellépni. Nem is célom senkit sem ezzel lenyűgözni!
Viszont a büszkeség, határozottság és még néhány vonás nem feltétlenül negatív. Szélsőséges esetben persze igen. De a magát feláldozó, határozatlan papucsemberek sem sokkal vonzóbbak a nők számára. Szerintem
Lehetsz büszke és határozott de mindent mértékkel. Én ismerem ezt a balkáni ember stílust és akik tanulatlanok azok nagyon nagy bunkók. Nem támadóan akartam fogalmazni de a magyar nők gondolkodása inkább már az osztrák-német életmódra hasonlít és sokkal messzebb van a balkánitól. Ezért írtam hogy ha Mo-n akarsz élni akkor nem lesz jó ismerkedés szempontjából ha a balkáni jegyeket ápolod magadon.
Lehetsz büszke és határozott de a sovinizmust és a hangos viselkedést kerüld. Nagyon ellenszenves tud lenni. A női egyenjogúságot is tarsd szem előtt.
Nem kell egyből szélsőségekre gondolni.
A bunkó ember -akár nő, akár férfi- sehol sem menő, lehet az nyugat vagy kelet.
Visszaolvasva a kérdésemet, lehetséges,hogy én fogalmaztam rosszul. Az egészséges határok keretébe tartozó vonásokra gondoltam. Valamiért azt látom,hogy az "elnyugatiasodott" férfiak manapság teljesen alárendeltek, hisztisek, nőiesek. Elveszítettek olyan dolgokat, amiket egy férfinak szerintem birtokolnia kellene. És ez még itt délen némileg meg van.
legtöbb magyarnál nemtől függetlenül is balkáni = söpredék
ha tetszik ha nem ez van
nálam félig meddig sikerült is bebizonyítani ennek igazát
van koszovói ismerősöm a visszafogottabb fajtából,ismerek balkániakat ,de azok is sokak már a magyar emberekhez képest(agresszívabb mentalitás,nyomulós),mind csajozásilag,mind más szempontok alapján
ez egy agresszívebb fajta , ennyi ,nekem ez a véleményem
F
Csak átutazóban jártam arrafelé így elég kevés időm volt megfigyelni, de nekem úgy általánosságban nem szimpatikus ez az ember típus.
A skandináv államokban éltem egy évig, nekem inkább az a világom. A latinos temperamentumtól konkrétan a frász kerülget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!