Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor szoktok már le erről az ostoba viselkedésről?
Sodródni az árral, vagy egyedül meghalni?
Nagyjából én így fogom fel a dolgot, de ha szeretném kinyalni a fenekét, mert érte bármit megtennék, akkor persze semmi probléma nincs ezzel.
20/f
Legutóbb tegnap sült le a pofámról a bőr.
Egy vonzó csaj ment a csomagmegőrzőhöz,mondja a csávónak,idézem "tedd már be" és odanyomja a bőröndöt.
Erre a pali mit reagál?!
"Jajj nagyon szívesen,örömömre szolgál,hogy betehetem,különösen vigyázni fogok erre a csomagra" és közben szinte csorgó nyállal bámult a csaj arcába,aki oda se nézett.
Igen, jogos a kérdés. Én is sok ilye látom. Ámulva látom, hogy az ostoba, tudatlan nagyképű, bunkó nőknek olyan szinten nyalnak, hogy valami félelmetes. Pedig anyni erényük van ezeknek a lányoknak, hogy szépek (már akinek). Semmit nem tesznek a kapcsolatukért, a pasi pedig alárendeli magát ezeknek a kis szörnyeknek.
Pedig alapáraton normális pasikról beszélünk. És mi, visszafogodtabb nők akiknek még eszük is van, a kutyának sem kellünk, mert nincs kint a mellünk bimbóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!