Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik embertípus...

Szerintetek melyik embertípus a legszebb a világon? Szerintem a fehér nők, ha arányokat nézzük?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 15:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A 8-as válaszoló se értette meg a kérdést teljesen, és még te irkálsz itt intelligenciáról? Mikor a szövegértéssel is problémáid akadnak.
2023. júl. 23. 16:14
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
27%
Szerintem nincs ilyen. Mindenféle típusból vannak szépek.
2023. júl. 23. 21:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Arányokról beszélek. Arányaiban a legtöbb szép ember ebbe, és ebbe az embertípusba tartozik.

Arányaiban (szerintem) több a szép ember a fehér (kaukázusi) rassz közt.

2023. júl. 23. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a fekete és kelet-ázsiai férfiak döntően nem vonzóak. Nem rasszista indíttatásból, egyszerűen vannak jellegzetes vonásaik amik nem tetszenek és nagyon idegennek is érzem őket. Biztos vannak köztük is akik tetszenének, de a többség egyáltalán nem.

Nekem az a benyomásom emiatt, hogy az europid férfiak a legszebbek, bár nekem inkább Európa déli felén élők a kedvenceim, mint a skandinávok.

2023. júl. 23. 23:49
 15/17 anonim válasza:
100%
A legszebb nőket adó népcsoportok a szlávok(oroszok, lengyelek, beloruszok azon belül is), japánok, latin-amerikaiak és karibiak, észak-afrikai berberek(Marokkó, Algéria).
2023. júl. 24. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legszebb nők az orosz, szláv területen vannak. Valahogy van bennük valami klasszikus szépség. Férfiaknál pedig a skandináv vonalat mondanám.
2023. júl. 24. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen,kek keskeny szem,aranyszoke haj,lapatall. Hofeher bor. Ez a legszebb.

Ha vki nem skandinav feherember tipus,ahhoz nem tudok vonzodni .

Az osztonom ezt diktalja.

2023. júl. 25. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!