Milyen sokan edzenek szótlanul, bedugott füllel, zenét hallgatva a konditeremben?
Mi a véleményetek arról a típusról, aki csak edz, hallgatja a zenéjét, senkihez nem szól se a teremben, se az öltözőben köszönésen kívül, és csak magára figyel, persze elpakol maga után, nincs senki nyakán gyakorlat végzés közben stb, inkább csak lapul és végzi a dolgát, és csak magára koncentrál kizárva a teljes külvilágot? Talán kicsit olyan, mintha nem is létezne.
Ezzel szemben sokakat látok beszélgetni, akár 5-10 perces pihenőket tartani és szocializálódni, nevetgélni, valaki a telefonját nyomkodja és chatelget.
Én valahogy mindig is csak magamért mentem, és szinte csak akkor szólaltam meg, amikor jöttem, mentem, vagy egy gépre fájt a fogam és érdeklődtem, hogy mikor szabadul fel. Ezután egyből fülhallgató a fülbe és visszatértem a világomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!