Hogyan edzek úgy, hogy szinte minden nap van valami intéznivaló és sokszor az ebéd is kitolódik késő délutánra?
Figyelt kérdés
Heti 4x járok edzeni, amit szeretek, de munkán kívül mindig akad valami hülyeség, ami miatt nem bírok időben enni vagy edzeni és aludni. Úgy látom, véget nem érő dolgok vannak, pedig nem vagyok lusta és mindig mindent próbálok megoldani, hogy legyen végre nyugtom, de jön újabb probléma. Ma is most ebédeltem, dolgoztam 2-ig. Mivel egyedülálló vagyok, így minden dolog rám hárul. Autónak is most lett baja és a szerelő nyaralni megy, a héten azt kell intézni. Kutyám is van, őt ki kell vinni rendszeresen, amivel nem lenne gond, csak a plusz dolgok elveszik az időt szó szerint mindenből. Ma is kutyástól mentem a szerelohez megbeszelni a dolgokat direkt, de nem értem előbb haza, mint terveztem. Csúcsforgalom és eltetelés volt, így dupla annyi idő volt az út és várni is kellett. Most ettem és így nem lehet edzeni. 8kor ágyban kell lennem, mert kelek 4kor és egyből nem tudok elaludni. Szó szerint fáradt vagyok élni is. Pedig mindig járok a terembe , ha semmi nem jön közbe. De így a problémák, amik közül néhányat halogatok, mert már sok , ellehetetlenítik az életem. Mit tegyek ? Arról nem beszélve, hogy sokszor 5-6 órát alszok, hogy edzeni tudjak.2023. júl. 10. 17:26
1/6 anonim válasza:
Eddz úgy, ahogy tudsz. Más sem tud optimálisan edzeni, mert az élet sok dolgot felülírhat.
2/6 anonim válasza:
Aki szeret edzeni, az talál rá módot, aki meg nem, az nem is erölteti, én az utóbbihoz tartozom. 😂
3/6 anonim válasza:
Itt sajnos először az életed kell rendbe tenni. Amúgy csináld minimalistán. Ne hajszold az unásig ismételgetett bukásig való edzést, kevés munkasorozat legyen /hét, fókuszálj inkább olyan dolgokra amik fontosabbak az esztétika miatt, pl. ne vádlizz fél órán keresztül heti háromszor, ne csinálj végtelen sorozatot bicepszre 4 féle gyakorlattal. Én felhúzást se csinálnék mert a kifáradás/izomépítés aránya nem jó a te esetedben.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom mennyi edzés jó nekem és szinte mindig össze tudtam hozni ,de sokszor nagyon nehezen. Fizikai képtelenség hosszú távon ezt bírni sajnos. De lemondani sem szeretnék az edzésről. Egyetlen dolog, ami kikapcsol.
2023. júl. 10. 20:55
5/6 anonim válasza:
Pocsék életed lehet, ha ez kapcsol ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem a legáltlagosabb az biztos
2023. júl. 11. 04:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!