Kockashas jó ebéd ötletek?
Ha vacsorára nem akarsz magas szénhidráttartalmú ételt fogyasztani, azt megértem, de ebédre nyugodtan fogyaszthatsz szénhidrát-gazdag ételt. Tudom, hogy menő a Schobert Norbi, meg a ketogén, meg a paleo, de nem kell rettegni a minőségi szénhidrátoktól, pláne nem sportolóként.
Az alacsony kalóriabevitel már más kérdés. Igazából bármit fogyaszthatsz, ami megfelel az egészséges táplálkozás szabályainak. Ne egyél szemetet, ultrafeldolgozott vackokat és nulla tápanyagértékkel bíró kajákat. Ennyi.
Kockahasad pedig az alacsony testzsírtól lesz, ahhoz pedig kell egy konkrét, kalóriadeficitre alapuló étrend. De ne a kockahas legyen a szempont, hanem elsősorban a kiegyensúlyozott étkezés.
egyél csirkecombot vagy pulykát, vagy karajt
én amikor sázlkásítás végén vagyok, főzök egy bolognait 7%os húsból és brokkolira tesztem tészta helyett
illetve tudsz enni köretként pl lecsót, rataouillet
csirkére pulykára csinálhatsz szószt tesjzínből, csak keveset használj a kcal miatt, a ch meg temrészetesen alacsony. sajtok ugyanez
töltött paprika, töltött áposzta is megfeleel a feltételeidnek
darált hússal lerakott karfiol vagy brokkoli, brokkoli-hús-öles sorrenben, tetején joghurt (kifőtt kölesben aránylag kevesebb a ch mint a rizsben, mert több vizet vesz fel. és a ch-t pontosan be tudod lőni azzal, ahogy miylen arányban teszed a három réteget)
túrópizza (kovács raminál láttam youtubeon, fél kg krémes túró, 8 ek zabpehely, 3 ek olivaolaj, fűszerek, só. olajozott sütőpapíos tepsire elteríteni, jó sokáig sütni, közben megfordítani. ha majdnem késtz, mehet rá szósz, hús. a túró miatt alacsony ch)
ha eszel édesítőt akkor túrógombóc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!