Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockashas jó ebéd ötletek?

Kockashas jó ebéd ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok valami ebéd ötletetek nincs alacsony szénhidrát tartalommal? Meguntam a rizs csirke kombót meg ezeket van valami ötlet?:D

2022. febr. 13. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért fontos, hogy alacsony szénhidráttartalmú legyen az ebéded? Nem az alacsony kalóriatartalomra gondolsz?
2022. febr. 13. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
igen arra is.
2022. febr. 13. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha vacsorára nem akarsz magas szénhidráttartalmú ételt fogyasztani, azt megértem, de ebédre nyugodtan fogyaszthatsz szénhidrát-gazdag ételt. Tudom, hogy menő a Schobert Norbi, meg a ketogén, meg a paleo, de nem kell rettegni a minőségi szénhidrátoktól, pláne nem sportolóként.

Az alacsony kalóriabevitel már más kérdés. Igazából bármit fogyaszthatsz, ami megfelel az egészséges táplálkozás szabályainak. Ne egyél szemetet, ultrafeldolgozott vackokat és nulla tápanyagértékkel bíró kajákat. Ennyi.

Kockahasad pedig az alacsony testzsírtól lesz, ahhoz pedig kell egy konkrét, kalóriadeficitre alapuló étrend. De ne a kockahas legyen a szempont, hanem elsősorban a kiegyensúlyozott étkezés.

2022. febr. 13. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
En ma rantotthust ettem meg pizzat es folyton ilyeneket eszek, de igyis kockas a hasam. Ha sokat edzel meg eleget egetsz akkor ehetsz kb barmit.
2022. febr. 13. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

egyél csirkecombot vagy pulykát, vagy karajt

én amikor sázlkásítás végén vagyok, főzök egy bolognait 7%os húsból és brokkolira tesztem tészta helyett

illetve tudsz enni köretként pl lecsót, rataouillet

csirkére pulykára csinálhatsz szószt tesjzínből, csak keveset használj a kcal miatt, a ch meg temrészetesen alacsony. sajtok ugyanez

töltött paprika, töltött áposzta is megfeleel a feltételeidnek

darált hússal lerakott karfiol vagy brokkoli, brokkoli-hús-öles sorrenben, tetején joghurt (kifőtt kölesben aránylag kevesebb a ch mint a rizsben, mert több vizet vesz fel. és a ch-t pontosan be tudod lőni azzal, ahogy miylen arányban teszed a három réteget)

túrópizza (kovács raminál láttam youtubeon, fél kg krémes túró, 8 ek zabpehely, 3 ek olivaolaj, fűszerek, só. olajozott sütőpapíos tepsire elteríteni, jó sokáig sütni, közben megfordítani. ha majdnem késtz, mehet rá szósz, hús. a túró miatt alacsony ch)

ha eszel édesítőt akkor túrógombóc

2022. febr. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!