50g szénhidrát edzés előtt?
Vacilálok itt, hogy 50g ch helyett 80g ch-t vigyek-e be edzés előtt, de szerintem ez egy olyan dolog, aminek semmi jelentősége nincs. Jól gondolom? :D
Eddig nem vittem be szénhidrátot edzés előtt, viszont kipróbáltam és az előző edzésem előtt 80g szénhidrátot vittem be és +2 ismétlés jött mindenre, szóval valami jelentősége biztosan van.. A kérdés már csak az, hogy gondolom nem mindegy, hogy mennyi. Vagy mégis?
"ez egy olyan dolog, aminek semmi jelentősége nincs. Jól gondolom?"
Jól.
"előző edzésem előtt 80g szénhidrátot vittem be és +2 ismétlés jött mindenre"
Biztos a 80 gramm szénhidrát miatt történt ez. Vigyázz, nehogy egyszer 70 gramm szénhidrátot vigyél csak be, mert akkor oda a varázs. Meg amúgy egyetlen edzés alapján ilyen bro science következtetést levonni nagyon okos dolog.
Figyu, ha beviszel 120 g szénhidrátot, akkor kb. 10-el többet fogsz nyomni mindenből.
HÁBORÚ!
4#
Eddig edzés előtt nem ettem semmit, mindig éhgyomorra edzettem + böjtöltem is. Most észhez tértem, eszek edzés előtt és úgy látszik, hogy hatásos, mert mindig jön + ismétlés. Lehet, csak placebo, de működik, szóval nem változtatok rajta már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!