Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi munka lehet ebben a...

Mennyi munka lehet ebben a testben?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok túlsúlyos, normál az alkatom, kb. ehhez a nőhöz (1.kép) hasonlìt a jelenlegi alakom, talán kicsivel több zsír van rajtam. Elhatároztam, hogy fitt, sportos alakom lesz. Egy hónapja edzek rendszeresen, fogyni csak 1 kg-t fogytam, viszont ha megérintem magam bárhol, fenék, has, combok, karok brutál a külömbség, az eddig löttyedt test helyett sokkal feszesebb mindenhol, ha edzek kirajzolódnak az izmaim, ami nagyon tetszik, de még korántsem a végső cél ez, a 2.képhez hasonló átalakulást szeretném elérni. Heti 4 edzést tervezek továbbra is, kisebb súlyokkal, cardiot is és gumiszalaggal is edzem. Lehetséges ezt még nyár végéig elérni? Nem akarok brutál izmokat meg tömegnövelést sem, sem mániákusan kontroll alatt tartani a szénhidrátokat..Adjatok tanácsot, hogyan csináljam hatékonyan?

2023. júl. 1. 20:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2023. júl. 1. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy egyévi edzéssel elérhető ez az átalakulás.
2023. júl. 1. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Olyan gyorsan azért nem megy szerintem. Az elején gyorsan eszrevehető a változás, utánna már nehezebb tovább vinni.

Otthon edzel?

2023. júl. 1. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Itthon, igen. Háztartás, kisgyerek mellett...Jövőre pedig meló. Nem egyszerű, de szeretnék egy csöpp izomzatot felépíteni, csak nem tudom mennyire elérhető ez itthon, terem nélkül és nagy súlyok nélkül...
2023. júl. 1. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ha nem gondod túl komolyan akkor elég az otthoni, menet közben még járhatsz terembe is ha úgy döntessz.
2023. júl. 1. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
A cerkám, az lehetne benne.
2023. júl. 1. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
nem azért de vézna mind a két képen..
2023. júl. 2. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ mennyi időd van edzeni, és mennyire figyelsz a kajára. De kb. fél év - 1 év közt ez elérhető.
2023. júl. 2. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
A két kép kb ugyanaz, csak a fényekkel csaltak :D:D 🤣
2023. júl. 2. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Kb semennyi. Ha leszedsz magadrol kis zsirt, akkor alatta kirajzolodnak az izmok. Neki nincs tul sok. Mondjuk ha total edzetlen vagy akkor legyen fel ev
2023. júl. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!