Hogyan edzek így? Munka fárasztó és sokszor kialudni se tudom magam, itthon is van dolgom, időre kelek.
Sajnos nem a legjobb párkapcsolataim voltak, ezért is nehezebb munkát váltani. Ketten elvileg könnyebbnek kellett volna lennie, de ennél nehezebb is volt.
Igazából délutános napokon a 2.napon vagyok havi 1x ilyen rossz állapotban. De ez borzasztó.
Valószinűleg rossz az edzésterved,kajád.
Én 3 muszakozom,havi 3 szombat is fix.igaz a melo laza és szeretem is szóval nem fáraszt le nagyon,inkább a muszakvaltas ami megvisel.
De van családom,gyerköcöt én viszem legtöbbször bölcsibe,nekem is van hogy alszom 4 orat.
De optimalis edzestervel lehet fejlödni lényeg hogy jól oszd el.
Az osztottat teljesen felejtsd el illetve a nagy volument is.
3 nap bőven elég max 1 óra!!
Nekem így néz ki.
Hétfő teljes test
Szerda Felsőtest
Péntek alsótest.
De van hogy elcsúszik mert nincs idő vagy faradtsag,van hogy felső péntek,alsó szombat..
Nagy izmokra heti 12 sorozat maximum,kissebbekre pedig 6-9 bőségesen elég!
Az intenzitás(használt súly) az izom feszülésben töltött idejével érdemes játszani,és ezt növelni progresszíven,de ennél több munkasorozatot semmiképp ne végezz,nem fogsz regenerálodni naturalba.
Másrészrol ilyen eletvitel melett nagyon fontos a kaja,mikro es makrotapanyagok! Szamolni kell hobbi szinten is mert ki fogsz merulni.
Kcal érdemes plusszban tartani,100-200+kb,diétát pedig átgondolni hova időzíted mert ez nehéz :) mindenképp oda rakd ahol kicsit lazább időszak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!