Hogyan edzek így? Munka fárasztó és sokszor kialudni se
tudom magam, itthon is van dolgom, időre kelek.
Figyelt kérdés
4 műszakban dolgozom, 8 órában. De van, hogy az a szabadnap, hogy hétfőn jövök haza reggel és kedden már délután megyek. Kutyát 3x viszem ki. Ezáltal a kardiora nem szánok sokat. Főzni is kell néha, vagy takarítani, boltba menni. Munka az folyamatos talpalás, fizikai. Most délutános vagyok 3 napig. Éjfél előtt nem jutok nagyon ágyba és 7kor meg keltem. Kutyát kivinni , etetni, stb. Most jöttem edzeni. Heti 4 napot járok, ami nem sok szerintem. De teljesen zombi vagyok. Ha szabadnapon van dolgom , nem mindig jutok el edzeni. Mostanában sikerült aznapra tenni, de előtte vagy utána volt dolgom. Nincs időm rendesen pihenni. Edzés függő vagyok,így is csak 4x járok és nem erőltetem meg magam, hogy attól lennék fáradt. Jobb lett volna aludni 9ig, majd Kutyát kivinni, de akkor edzeni nem jutok el,mert fél 1 körül megint sétálni kell és munkába kell mennem. Így élek pár hónapja és sokszor előjön ez a nagy fáradtság. Főleg ha edzés után még dolgozni is megyek.
Keress mas melot vagy kepezd magad ha nem akarod orokke ezt csinalni 🤷 meg 2 muszak is leepit nem h 4
2023. márc. 16. 23:06
12/23 anonim válasza:
Első körben keress egy másik munkahelyet! Nem tudom melyik megyében laksz, de nem igaz, hogy csak ilyen 4 műszakos helyeket lehet találni.
2023. márc. 17. 08:34
13/23 A kérdező kommentje:
Külföldön élek. Teljesen egyedül, albérletben. Ha lenne otthonom/szülők, nem itt szenvednék.
2023. márc. 17. 13:17
14/23 anonim válasza:
én mindig azonnal váltottam ha minimálisan is akadályoztatta az edzésem a munka de a tapasztalatom alapján egyre csak jobb helyekre jutottam el tehat mindegyik dontésem jónak bizonyult,más kérdés persze h én anyagilag is megtehettem hogy otthagyjak csapot papot.A te esetedben azt látom hogy bár érződik rajtad hogy szeretsz edzeni gyötör ez a munka nagyon,ami egy másik téma lenne de szerintem is oldd meg a váltást,egyszer úgyis kell,és nem az edzés miatt pont(Bár én igen is komolyan vettem h évek alatt felépítettem valamit nem fogom elbasz.dosni valami pakolós munkára)
Az edzés ösztönözhet ilyen döntésekre is amik előrevisznek egy embert,nem pedig hátra!
2023. márc. 17. 15:58
15/23 anonim válasza:
Ahelyett hogy össze vissza szaladgalnék, én otthon edzenék.Amig elmászkálsz fogy az időd.
Az edzésbeosztast pedig ugy oldanam meg hogy rövid de intenziv.Azaz 1 nap csak 1 vagy max 2 izom heti 2 szer leedzve,a nap olyan szakában amikor pont jólesik vagy időd van ra .Ez lehet delben alvás utan lehet este 8 után vagy lefekves előtt tökmindegy.
Ez napi 30-max 40 perc és csá.
2023. márc. 18. 20:22
16/23 A kérdező kommentje:
Edzettem itthon, de most nem akkora a lakás, hogy bármi elférjen. Eladtam mindent, kivéve a kardiogépet és a kézi súlyzót. Teremben csak jobb.
2023. márc. 19. 04:28
17/23 anonim válasza:
akkor menjél terembe,most innen mondja meg neked valaki a tutit?😀
2023. márc. 19. 12:08
18/23 A kérdező kommentje:
Ennél nagyobb lakásban és terem hiányában edzettem otthon, de a kutya rajtam ugrált a labdájával. 😀
2023. márc. 19. 14:55
19/23 anonim válasza:
érdekesen hangzik
Milyen magas vagy amúgy és hány kg?testzsírod milyen?
2023. márc. 19. 16:33
20/23 A kérdező kommentje:
160 cm kg nem tudom,mert sokat mutat a mérleg,pedig ennyi súllyal régen kövér voltam. Nő vagyok. Azt nem írtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!