Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzek így? Munka...

Hogyan edzek így? Munka fárasztó és sokszor kialudni se tudom magam, itthon is van dolgom, időre kelek.

Figyelt kérdés
4 műszakban dolgozom, 8 órában. De van, hogy az a szabadnap, hogy hétfőn jövök haza reggel és kedden már délután megyek. Kutyát 3x viszem ki. Ezáltal a kardiora nem szánok sokat. Főzni is kell néha, vagy takarítani, boltba menni. Munka az folyamatos talpalás, fizikai. Most délutános vagyok 3 napig. Éjfél előtt nem jutok nagyon ágyba és 7kor meg keltem. Kutyát kivinni , etetni, stb. Most jöttem edzeni. Heti 4 napot járok, ami nem sok szerintem. De teljesen zombi vagyok. Ha szabadnapon van dolgom , nem mindig jutok el edzeni. Mostanában sikerült aznapra tenni, de előtte vagy utána volt dolgom. Nincs időm rendesen pihenni. Edzés függő vagyok,így is csak 4x járok és nem erőltetem meg magam, hogy attól lennék fáradt. Jobb lett volna aludni 9ig, majd Kutyát kivinni, de akkor edzeni nem jutok el,mert fél 1 körül megint sétálni kell és munkába kell mennem. Így élek pár hónapja és sokszor előjön ez a nagy fáradtság. Főleg ha edzés után még dolgozni is megyek.
2023. márc. 16. 08:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mast mar nem nagyon lehet irni.. nem mindenkinek valo az edzes 🤷
2023. márc. 19. 22:33
 22/23 anonim válasza:
Keress 12 órás munkát az a legjobb, mert 12 órázás mellett nagyon sok a szabadidő, nekem pl 12 órázás mellett volt időm a esti iskolára meg a konditerembe járásra
2023. júl. 8. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:
teremts magadnak könyebb életet ami mellett könyebben tudsz edzeni akkor
2023. júl. 8. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!