Testepites epitoipar mellett?
19eves vagyok 180centi kb 70kg
Reggel 5:30tol kb este 6ig dolgozok
Tomegelnem kene +edzeni munka mellett szerintetek lehetseges?
Napi 3400kaloriat viszek be kb eleg annyit?
Én csináltam egy ideig, de rendkívül kimerítő, hosszútávon majdhogynem összeegyeztethetetlen a kettő. Látványos fejlődést nehéz elérni ha egész nap húzod az igát, mert építőiparban nem igazán van időd kajálni, plusz leterheltek lesznek az izmaid, nem lesz olyan hatékony az edzés.
Amióta szellemi munkát végzek, sokkal gyorsabb és látványosabb a fejlődés, az étkezésem pedig tűpontos és kiegyensúlyozott, mert van időm főzni és enni is, nem csak dolgozni.
Én is építőipar, kőműves, lehet azt okosan is csinálni és nem kell hullafáradtnak lenni minden nap, ez ilyen városi legenda.
Homeosztázis
Az izomzatod hozzászokik ahhoz amit rendszeresen kap.
Nekem meg se kottyanik a napi meló, kivéve nyáron a 40fokban…
en 12órába rakodtam mosógépeket hűtőket csak úgy ömlött be az áru molnár kocsival egész nap rohangálni velük 100kilos szarokkal megrakodva,naponta kb 1500 nagyháztartási gépet kellett megmozgatni kézzel,amit ha csak 80-90kiloval szorzok is szép szám.
Én nem vagyok naturál,de még ígyse volt rengetegszer erőm lemenni,heti 2re visszacsuszott,hétvégére, akkor mondjuk meg kamilláztattam a talpam mert kiégett a súrlódástól ahogy egész nap toltam a 100kilos ge.ciket magam előtt vagy száz méteren,szóval hétvégen se volt kedvem edzeni,de heti 2őt ekkor is lehoztam azért sőt volt hogy lábedzésből mentem oda aminek igy utana gondolva nem sok értelme volt.
Nagyon nehez így edzeni főleg fejlődni,szerintem naturálban nem lehet,heti 1-2edzés ha belefér szabadnapon azt told meg és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!