Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edző segítségét...

Személyi edző segítségét kértem aki az alábbi étrendet állította össze.Nektek mi a véleményetek? Nem túl alacsony az össz kalóriabevitel? Adataim: 20éves férfi,177cm, 88kg,kb 21%testzsír, heti 4 súlyzós edzés mellett.

Figyelt kérdés

6:30

EDZÉS

Edzés előtt 30 perccel egy adag BCAA, egy adag zsírégetővel!

8:00

50g zabpehely + 15g chiamag + 50g fehérjepor + 50g gyümölcs

11:00

50g kuszkusz + 180g pulykamell + zöldség

14:00

50g jázmin rizs + 180g csirmekell + zöldség

Ezután már nincs szénhidrát!

17:00

180g pulykamell + zöldség

20:00

6 tojás (amiben csak 2 sárgája van) + zöldség

2022. febr. 27. 09:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Melyik volt ez a személyi edző? Hogy lehet, hogy minden második kérdés (kérdésed) személyi edzőről szól, csak ezek a személyi edzők sosincsenek megnevezve. Pedig ebben semmi nem lenne, egy személyi edző neve és elérhetősége teljesen publikus, teljesen transzparens. Csak nem azért, mert ezek a kérdések kamuk, csak szerepjátékok, és félsz, hogy konkrét neveket használnál fel ehhez a beteg szórakozásodhoz, akkor annak jogi következményei is lehetnének?

Küzdősport témakörben ugyanez megy a misztikus, soha meg nem nevezett, de mindig extrém dolog történésének helyszínéül szolgáló egyesületekkel és klubokkal. Az az igazság, higy aki 25-30 feletti felnőtt emberként tényleg ezzel a szánalmas szarsággal tengeti a napjait, az kajak megérdemelne egy feljelentést.

2022. febr. 27. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
58%

Rég láttam ilyen szar étrendet.

-BCAA fölösleges, zsírégető? Pls ne

-540g hús mi a ráknak? 100g ben van 30g fehérje, csak ebből több mint 2g/ttg fehérjét viszel be.

-50g fehérjepor emellé? Minek?

-Megint csak ennyi fehérje mellé minek tojás?

Arról nem beszélve, hogy napi 6 étkezés időpazarlás, főleg kezdőként. Fölösleges ennyi protein(300g+), hol vannak a zsírok és a szénhidrát?

2022. febr. 27. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
42%

Mi a célod?

Eléggé kevés a szénhidrát.

Fehérje túl sok.

BCAA+ meg nem nevezett zsírégető felesleges.

2022. febr. 27. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
viccnek is rossz, így fogsz kinézni: [link]
2022. febr. 27. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem rendben van. Kicsit merev, kicsit nehéz betartani, de végülis ahhoz,hogy ne úgy nézzél ki mint valami zsírdisznó, 20 évesen rendben van.
2022. febr. 27. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Az edző nincs a helyzet magaslatán...

15 évvel ezelőtt van megragadva, azóta egy kicsit előre haladtak a dolgok kutatások terén.

2022. febr. 27. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Kb mint egy versenyzo csaj kajaja. 100ch az nagyon keves sztem, azt emelni kene. Meg nem muszaly ilyen szigoru etrend ha csak hobbizol. A feherje porral egyutt max 170g nemtudom h jott ki egyeseknek 300 😀😀 A kiegeket elengedheted.
2022. febr. 28. 07:52
 8/15 anonim válasza:
81%
Én az elején megálltam, soha ne szedj zsírégetőt . Gondolom fogyás a célod. És a szénhidrát az nem ellenség ha izmot növelsz szükség van a szénhidrátra
2022. febr. 28. 22:15
 9/15 anonim válasza:
51%
baszki, inkabb kovesd coach.kf-et tiktokon es instan, ingyen hasznosabb, mint az a szemelyi bohoc penzert
2022. febr. 28. 22:34
 10/15 anonim válasza:
65%

5.válaszoló

A 21%os TTI (testtömegindex, BMI-nek is mondják) teljesen jó, sőt közelebb van szerintem a soványsághoz mint az elhízáshoz.

Szerintem a jelenlegi állapota teljesen okés, egészséges, nem zsírdisznó.

Csak egészségügyben tanulok, olyan ágban ahol főként nők vannak (én is az vagyok) szóval nem tudom egy férfinak mennyi kalória kell a súlymegtartáshoz,ilyesmi. De tudom, hogy egy átlagos nőnek 1600-1800 kell.

Szerintem ha utána nezegetsz, a neten biztos megtalálod a választ.

Nekem így ránézésre elég soványnak tünik,szkeptikusan. Én pl edzés (heti egyszer tesiztem, naponta sétáltam mert gyalog közlekedtem) nélkül ettem kb ennyit, es tartottam a súlyom.

Viszont én nő vagyok 😅

2022. márc. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!