Személyi edző segítségét kértem aki az alábbi étrendet állította össze.Nektek mi a véleményetek? Nem túl alacsony az össz kalóriabevitel? Adataim: 20éves férfi,177cm, 88kg,kb 21%testzsír, heti 4 súlyzós edzés mellett.
6:30
EDZÉS
Edzés előtt 30 perccel egy adag BCAA, egy adag zsírégetővel!
8:00
50g zabpehely + 15g chiamag + 50g fehérjepor + 50g gyümölcs
11:00
50g kuszkusz + 180g pulykamell + zöldség
14:00
50g jázmin rizs + 180g csirmekell + zöldség
Ezután már nincs szénhidrát!
17:00
180g pulykamell + zöldség
20:00
6 tojás (amiben csak 2 sárgája van) + zöldség
Melyik volt ez a személyi edző? Hogy lehet, hogy minden második kérdés (kérdésed) személyi edzőről szól, csak ezek a személyi edzők sosincsenek megnevezve. Pedig ebben semmi nem lenne, egy személyi edző neve és elérhetősége teljesen publikus, teljesen transzparens. Csak nem azért, mert ezek a kérdések kamuk, csak szerepjátékok, és félsz, hogy konkrét neveket használnál fel ehhez a beteg szórakozásodhoz, akkor annak jogi következményei is lehetnének?
Küzdősport témakörben ugyanez megy a misztikus, soha meg nem nevezett, de mindig extrém dolog történésének helyszínéül szolgáló egyesületekkel és klubokkal. Az az igazság, higy aki 25-30 feletti felnőtt emberként tényleg ezzel a szánalmas szarsággal tengeti a napjait, az kajak megérdemelne egy feljelentést.
Rég láttam ilyen szar étrendet.
-BCAA fölösleges, zsírégető? Pls ne
-540g hús mi a ráknak? 100g ben van 30g fehérje, csak ebből több mint 2g/ttg fehérjét viszel be.
-50g fehérjepor emellé? Minek?
-Megint csak ennyi fehérje mellé minek tojás?
Arról nem beszélve, hogy napi 6 étkezés időpazarlás, főleg kezdőként. Fölösleges ennyi protein(300g+), hol vannak a zsírok és a szénhidrát?
Mi a célod?
Eléggé kevés a szénhidrát.
Fehérje túl sok.
BCAA+ meg nem nevezett zsírégető felesleges.
Az edző nincs a helyzet magaslatán...
15 évvel ezelőtt van megragadva, azóta egy kicsit előre haladtak a dolgok kutatások terén.
5.válaszoló
A 21%os TTI (testtömegindex, BMI-nek is mondják) teljesen jó, sőt közelebb van szerintem a soványsághoz mint az elhízáshoz.
Szerintem a jelenlegi állapota teljesen okés, egészséges, nem zsírdisznó.
Csak egészségügyben tanulok, olyan ágban ahol főként nők vannak (én is az vagyok) szóval nem tudom egy férfinak mennyi kalória kell a súlymegtartáshoz,ilyesmi. De tudom, hogy egy átlagos nőnek 1600-1800 kell.
Szerintem ha utána nezegetsz, a neten biztos megtalálod a választ.
Nekem így ránézésre elég soványnak tünik,szkeptikusan. Én pl edzés (heti egyszer tesiztem, naponta sétáltam mert gyalog közlekedtem) nélkül ettem kb ennyit, es tartottam a súlyom.
Viszont én nő vagyok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!