Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elmennétek olyan edzésre,...

Elmennétek olyan edzésre, ahol az edző előre elkér 10 alkalmas személyi edzés árát?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Ezek ilyenek, ingyenélő, lébecolós bohócok. 5 forintot nem adnék egyiknek sem.
2023. jún. 29. 18:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kell előre megvenni 10 alkalmat, miért nem elég akkor kifizetni az edzést, amikor igénybe veszem.
2023. jún. 29. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Kókler banda az ilyen. Nemhogy pénzt nem adnék, de többet edzeni se mennék oda. :D
2023. jún. 29. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Akkor fizetek bármiért is, ha megkaptam azt amit rendeltem!

Ezek az előre fizetések, mindegyike átverés!

Az ilyen személyiedzőknek, nem hinném hogy túl nagy pályafutása lenne.

2023. jún. 29. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

Nem edző vagyok, más területen dolgozom tanácsadóként, de én is előre elkérem az alkalmak árát, szintén 10 alkalomra. Én azért ezt alkalmazom, mert:

- van egy kipróbált, felépített, jól működő tervem és stratégiám amit 10 alkalom alatt tudunk végigvinni. Ez ennyi időbe kerül.

- a folyamat elején tervet készítünk és meghatározott checkpointok vannak közben, amik mentén mérjük az előrehaladást, tehát a kötött keret transzparenssé teszi a közös munka által elért fejlődés mértékét

- a 10 alkalmas tanácsadással lényegében egy csomagot vásárol meg az ügyfél, amelynek része a 10 alkalom, plusz mindenféle extra anyag megosztva és a folyamat ideje alatt bármikor kereshet bármilyen kérdéssel

- ha valaki kifizeti előre az egészet akkor tudom, hogy számolhatok vele, nem fog eltűnni mondjuk a 4. alkalom után, és kell majd nekem utána menni, új klienst keresni stb

- általában az előre elköteleződés az ügyfelek motivációját is növeli, hogy benne maradjanak a folyamatban és kihozzák belőle a maximumot. Ha kifizetsz 10 alkalmat és nem mész, akkor elveszik a pénzed. Ha mindig alkalmanként fizetsz akkor könnyű azt mondani, hogy nem jössz többet, mert nincs veszteséged belőle.

- ha egyben előre kifizeti az egy számla, ha mindig alkalmanként, az 10 számla. Az adminisztrációra szánt időt és mentális energiát inkább ehelyett a közös munkára szánom.

- valamiért fizetni konkrétan fájdalomérzetet kelt az emberben, szóval ha egyben fizetsz nagyot, kisebb fájdalom, mint tízszer kisebbet. :)

Szóval összefoglalva, nekem ez a modell bevált és sokkal jobban működik mint az óradíjas. Az ügyfeleknek is okés, vagy kifejezetten dicsérni szokták és személyi edzőknél ugyanúgy el tudom képzelni. Egyébként egy konditermi bérlet teljesen ugyanígy működik, csak ott a jogod vásárolod meg mondjuk 10 edzésre nem a személyi edzés szolgáltatását.

2023. jún. 29. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem, és többet szóba sem állnék vele, hiába nyomatna ilyen jól hangzó marketing dumát, mint pl. az 5. válaszoló.
2023. jún. 30. 01:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi van akkor, ha elmegyek, és mondjuk nem tetszik az edzés, vagy nem szimpatikus az edző?
2023. jún. 30. 07:00
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 6, semmilyen "marketingdumát" nem volt szándékomban írni, arra szerettem volna rámutatni, hogy ez egy valid rendszer, mert sokan használják és esetemben miért találom hasznosnak. Ha valakinek nem szimpatikus ez a fajta fizetés semmi baj, nem egymást keressük, szóval jelzem, hogy a lepontozást nem tőlem kaptad.

A marketinghez még hozzátenném, hogy kifejezetten rühellem a magam hirdetését, saját honlapom sincs, egy szakmai oldalon vagyok fent és google mapsen, plusz ajánlások útján találnak meg az emberek. Ehhez képest lekopogom de az elmúlt másfél évben szinte folymatosan teljes kapacitással, várólistával, jó bevétellel, jó eredményekkel és pozitív visszajelzésekkel dolgoztam, sok visszatérő ügyféllel. (miközben alig két és fél éve vállalkozom) Tehát sok ember van, akinek ez a szisztéma szimpatikus és megfelel.

Viszont fontos még, és ez neked is szól kérdező, hogy nálam van egy jelképes árú első alkalom, ami pont arról szól, hogy felmérjük az együttműködést, és hogy akarunk-e együtt dolgozni, tehát senki nem zsákbamacskát vásárol. Valamint az első alkalom után egy szerződést is küldök, ami tartalmazza a visszafizetés lehetőségeit és két részletben is tudnak fizetni. Szóval ezt az edzőtől kell megkérdezni, hogy működik.

2023. jún. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!