Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám megvalósítani...

Hogyan tudnám megvalósítani max 5 napban, hogy 2x tudjak minden izomcsoportot edzeni?

Figyelt kérdés

Eddig egy héten 3x edzettem push, pull, legben ami tökéletes volt számomra azonban nem rég hallottam, hogy nagyban segíti az izomfejlődést ha egy adott izomcsoportot egy héten 2x edzünk.

Sok felosztásról hallottam és a főprobléma, hogy vagy 6 naposak (pl a ppl amiben edzettem) vagy egymás mellé kerülnek olyan napok mint a mell, váll és ezért nem tud rendesen regenerálódni az izom illetve nem fog olyan jól menni az edzés.

Összegezve:

Van valakinek ötlete, hogyan tudnám max 5 napban megdolgoztatni 2x az összes izomcsoportot úgy, hogy közben regenerálódni is tudjon?

Válaszokat előre is köszönöm!

2023. jún. 27. 15:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az egész jó amit írtam csak nem tudom hogy felsőtestbe mennyi gyakorlatot végezzek.
2023. jún. 28. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

10#

Nem feltétlen.A lábhoz berakhatod a karokat,hast pldául.Vagy a vállat.

2023. jún. 29. 11:05
 13/13 anonim válasza:
Én személy szerint push-pull-leg felosztásban nyomom, kétszer egymás után, ha pl hétfő push és csütörtök a következő, akkor az ott dolgozott izmok 2 napot pihentek, így volt idejük regenerálódni.
2023. júl. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!