Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy év alatt lehetséges...

Egy év alatt lehetséges látványosan fejlődni?

Figyelt kérdés
Így júniusban kezdtem el nem olyan régen, tisztán étkezem, sok vizet fogyasztok, kreatint használok és eleget pihenek. Az izom memóriám se rossz. Általában olyan súlyt választok amiből 8-10 ismétlést megtudok csinálni és kihívást nyút, ezt három sorozatban. Jövő júniusig való tömegelés eredményes lehet?
2023. jún. 15. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8.Mi olyan vicces ezen? Fontos az agy-izom kapcsolat, izom memóriát írtam véletlenül.

nem fontos

ha helyesen végzed a gyakorlatokat az az izom fog dolgozni aminek kell, az mellékes hogy érzed-e.

ami fontos

következetesség, a gyakorlatok helyes kivitelezése és hogy erősödj, egyre nagyobb súlyokkal tudj dolgozni, annyi munkát végezz amiből még tudsz regenerálódni, az összetett gyakorlatok alkossák az edzésprogramod gerincét, közelítsd meg a bukást minden szettben, stb.

kajánál ha tömegelni akarsz akkor minimális kalóriatöbblet, ha fogyni kalória deficit szükséges napi minimum 1,5 g/testsúly kg fehérjét vigyél be, +aludj eleget.

2023. jún. 15. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy év alatt egyértelműen lehet látványos eredményt elérni. Nekem is sikerült, pedig sem az étkezésem sem az edzésem nem volt nagy szám az első évben. Bár az elégséges kalória és fehérje megvolt. Esetedben a már meglévő felesleg hátráltathat abban, hogy jól látszódjon a fejlődés.
2023. jún. 15. 22:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy is le adom majd a felesleget ha látható izomnövekedés jövő júniusra.
2023. jún. 15. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:

"Mit nem tudok amit tudnom kéne?"

"Úgy is le adom majd a felesleget ha látható izomnövekedés jövő júniusra"

Nem értem, mi ihleti az ilyen kérdéseket, ha a kérdező úgyis már mindent tud.

2023. jún. 15. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
De kardios edzés csak minimálisan formásítja a testet?
2023. jún. 15. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges. Elmeletben konnyu, de a legtobben ugyis abbahagyjak vagy csak stagnalnak, de hajra
2023. jún. 16. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!