Az igaz, ha gyúrásnál minél nagyobb súllyal dolgozok, annál jobban és látványosabban fog fejlődni az izom?
Az izmod nem látja a tárcsákat. Ha te lábra tolsz egy lábnyújtást, majd kitörést, majd egy combfeszítő+fargépet és csak ezután mégy guggolni akkor sem lesz gyatrább a fejlődés, mint ha a guggolással kezdenél mindig és görbül a rúd a sok felpakolt súlytól.
És most maradjunk a helyes kivitelezések kövén.
Sőt, én jobb szeretek fáradtabb izmokkal dolgozni az erőgyakorlatoknál, mert az ízületeimet sem terheli annyira.
A súly nagysága a szemeid által az agyadban kerül feldolgozásra ami majdan az egodat simizi. De semmi többre nem valók.
A kérdező kommentje:
És ha szabályos a gyakorlat akkor sem ér semmit? Kis súllyal szálkásítani lehet,nagy súllyal izomtömeget növelni.Ezt egy edzőteremben láttam a falra kiakasztva.
Hujujuj!!!!:D:D
Bodysport.hu
Meg bodybuilder.hu
Ezeken számtalanszor megcáfolják ezeket az "alap igazságoknak gondolt hatalmas tévhiteket"
Kell a nagy súly, de szabályosan végezve. Pici súllyal, amivel 20-30-at tudsz, nem építesz izmot.
DE szálkásításkor sem pici súllyal dolgozunk. Az étrenden múlik a dolog és aerob edzésen. Olvasd el, amit linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!