Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdek el gyurni es az...

Most kezdek el gyurni es az lenne a kerdesem hogy azt mondtak nekem hogy az elejen mindegy hogy mit eszek csak egyek ez igaz? Es hogy meddig egyek barmit es barmennyit? 3 honap mar latszani fog hogy izmos vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Bárcsak így működne ez a sport. Nyilván ehetsz bármit, bármikor, bármennyit, bármeddig, mellette rángasd a gépeket a teremben, csinálj sok felülést, aztán telnek majd a hónapok, és vagy izmosodtál valamennyit, vagy nem. Nem lenne jobb ötlet már most az elején a kezdő hónapokat arra használni, hogy tudatosan nekiállj a táplálkozásnak meg az edzésnek, és akkor az első egy évedben olyan drasztikus változást/fejlődést fogsz tudni elérni erőszintben és izomzatban, hogy te magad sem gondolnád. Én a helyedben azért utánanéznék a kalóriaszámolás a progresszív túlterhelés fogalmának, szabályainak. Ha ezzel a két fogalommal képbe kerülsz, akkor már többet is fogsz tudni, mint a kezdők 90 százaléka.
2023. jún. 12. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
A változás az rögtön látszik mindenkin, egy darabig. De a testfelépítés, tápanyag felhasználás, reakciók teljesen eltérőek emberenként. És a legtöbb esetben eleve nem tart pár hónapnál tovább a kitartás, ezért kár pénzt pazarolni egyből táplálékkiegészítőkre, hogy utána a szekrényben porosodjon.
2023. jún. 12. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ez annyiban igaz, hogy az elsődleges szempont hogy elég kalóriához és fehérjéhez jusson a szervezeted. Most hogy puffasztott rizset eszel lazaccal vagy babgulyást olyan sokat nem számít.
2023. jún. 12. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább azt mondanám hogy ne mindent egyszerre akarj tökéletessé tenni. Kezdj el edzeni, építsd be a rutinodba, csinálj egy jó edzéstervet, ez az első lépés.

Második lépés hogy hozd az étkezésedet megfelelő szintre, azaz egyél elég fehérjét(kezdő szinten kb 1.6g/ kg bőven elég) és legyél kalória pluszban, hacsak nem vagy alapból husi.

A tanácsom az hogy ne bonyolítsad túl a dolgot, főleg ne egyszerre, különben belefáradsz és otthagyod a dolgot.

2023. jún. 14. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy.

Most is számít, csak később még jobban fog.

2023. jún. 23. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért modják mert kezdőként akár fején is állhatsz mégis ragad rád valami.Csakhogy ennek a csodának hamar vége és nagyjából 3-5hónap után kezd keményedni a szitus,és nehezedni az edzés.Vége az időszaknak ,amikor azt hitted hogy te vagy a király,egy genetikai csoda.

Ez a táplálkozási "jótanács"jó trükk arra, hogy valamit kényelmi okokból elodázz.

Isten minden bünömet megbocsájtja.Majd meggyónok 70 éves koromban,addig még élem bünös életem.

Értjük a logikát.

Én viszont azt ajánlom hogyha már elkezdesz csinálni valamit,már most kezdd el rendesen!!

2023. júl. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!