Kezdőként mire figyeljek oda tömegelésnél?
Figyelt kérdés
Szóval tényleg kezdő vagyok, 1 éve edzek, egyedül kezdtem el, most jutottam el arra a szinte, hogy minden izmot érzek edzés közben, sokáig a széles hátizommal voltak probélmáim. Pár napja elkezdtem tömegelni (eddig nem szamoltam a kaloriat se semmit) 182 centi vagyok, 78 kg és 21 éves fiú. Calorie calculator szerint 2800 kaloriat kell kb. bevinnem a kaloriatobblet eleresehez. Hat mar most latom, hogy nottem, vagyis csak a hasam. Makrok, 180g feherje, 300g ch és 80g zsír. Ha a szenhidratot csokkentem, es a feherjet megtartom 160g minimum értéken, még tudok fejlődni? Az az igazsag, mérlegen nem látom azt, hogy többet nyomnék, megis zsirosodok.2023. jún. 8. 13:07
1/3 anonim válasza:
Pár napja csinálod. Itt még biztosan nem pocakosodtál, nem is zsírosodtál. Pár nap alatt mit vártál? A kalóriatöbblet, az emelt fehérjebevitel és a progresszív súlyzós edzés hónapok alatt fog fejlődést eredményezni. Pár nap után min rugózól? Csináld, amit elkezdtél!
2/3 anonim válasza:
Természetes, hogy nőtt a hasad, hiszen jó sok plusz étel és folyadék került bele. Annyira figyelj oda, nehogy feltűnően gyorsan történjen a tömegelés. A legelején a folyadékmegkötés, több étel, és a felszedett izom+zsír miatt simán történhet egy 3-4 kilós hízás is. Utána viszont egy jóval lassabb növekedés kell történjen, ami az idővel folyamatosan lassul.
3/3 anonim válasza:
A zebrán pl. körülnézhetsz, ott figyelj, el ne üssenek :D:D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!