Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfiként hogy viszonyulsz az...

Férfiként hogy viszonyulsz az edzőteremben a többi férfi meztelenségéhez?

Figyelt kérdés
Csak szavazás elég lesz.
2023. jún. 5. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9 # Képes meztelen a telefont nyomkodni fél órán át. De akkor te minek vársz fél órát? Nem értem.
2023. jún. 21. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
#11-nek írom: Na már megint egy unatkozó, kötekedő! Szerintem rajtad kívül mindenki értette, de akkor részletezem. Amit írtam, hogy a telefonját nyomkodja fél órán át, csak egy kifejezés, hogy sokáig és nem a konkrét időtartamot jelöli. Kb, mint amikor valaki azt mondja, hogy már 100-szor láttam ezt vagy azt a filmet. Így már világos? Én és a legtöbben a teremben igyekszik gyorsan átöltözni és menni. De ne mond már nekem, hogy az normális, hogy bemegyek és valaki pucéron nyomkodja a telefonját ahelyett, hogy előbb felöltözne. Közben egymaga elfoglal egy 4 m hosszú padot a szanaszét pakolt cuccaival, mintha az egész öltöző az övé lenne, és rá kell szólni, mert észre sem veszi, hogy más is van ott körülötte. Néha még vissza köszönni sem tudnak! Eközben én és még vagy 5 ember átöltözik és elmegy, de közben mindenki őt kerülgette, mert semmit nem haladt, mert csak mobilozik, amit kint is elintézhetett volna, miután elhagyta a kicsi és zsúfolt öltözőt.
2023. jún. 22. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Értem, igazad van.
2023. jún. 22. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy ötvenes pali, az csinálja azt, hogy pucéran flangál állandóan az öltözőben. Sőt, volt olyan, hogy a recis lánynak be kellett jönnie szekrényt ellenőrizni, addigra már elment zuhanyozni, de meghallotta, hogy jön a lány, hogyhogy nem, vissza kellett jönnie a szekrényhez. Persze lógó fsszl...
2023. jún. 22. 14:21
 15/18 A kérdező kommentje:

25%: izgatja

30%: nem érdekli

45%: taszítja

2023. aug. 17. 07:56
 16/18 A kérdező kommentje:
pardon, a 30-45 fordítva
2023. aug. 17. 08:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Több mint harmadot izgatja.
2023. okt. 15. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nálunk van egy ötvenes pali, az csinálja azt, hogy pucéran flangál állandóan az öltözőben. Sőt, volt olyan, hogy a recis lánynak be kellett jönnie szekrényt ellenőrizni, addigra már elment zuhanyozni, de meghallotta, hogy jön a lány, hogyhogy nem, vissza kellett jönnie a szekrényhez. Persze lógó fsszl..."

Nálunk egy csöves indián kinézetű idősebb faszi egy szál (szakadt) boxeralsóban edzett, egy ideje már nem láttam.

Egyébként nem zavar a meztelenség, öltözőben nem is szokott senki meztelenkedni. Szaunázni járok, ott ha valakinek impozánsabb fizikuma van, azt magamban elismerem, de amúgy hidegen hagy.

2023. okt. 15. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!