Osztott edzéstervnél maradjanak ki egymás között napok vagy mehet egymás után?
Figyelt kérdés
Áttértem alapozó teljes testes edzésről osztottra amiről azt olvastam hogy amellett hogy specifikusan edzel izmokat a lényege még, hogy egy héten akár kétszer is megedzd. Mell-tricepsz; hát-bicepsz és láb-váll osztásban gondolkodtam és mehet egymás utáni három napon majd egy pihenővel vagy ugyanúgy egy-egy nap pihenő legyen közte amin esetleg aerob edzés megy?2023. jún. 2. 00:10
2/3 anonim válasza:
Neked kell kitapasztalnod, mivel sok más tényező is közre játszik, pl. kajálás, pihenés, milyen intenzitással edzel, hogy bírja az idegrendszered a terhelést, stb...
Mondjuk én a láb-vállat is szétszedném, egy kőkemény lábedzés után nekem már semmi kedvem, energiám mellről nyomni és társai.
3/3 anonim válasza:
Nem az osztáson/bontáson fog múlni semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!