Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értelme piramisban edzeni,...

Van értelme piramisban edzeni, vagy hatékonyabbak az egyenes sorozatok?

Figyelt kérdés
Teljes testben edzem, és most a változás kedvéért azt találtam ki, hogy az alapgyakorlatokat piramisban tolom. Kissebb súllyal kezdek amibe belemegy 12-15 ilyen rpe8-9-ben, aztán feljebb teszem ahol már ugyan ez csak 8-10, végül 4-6. Felhúzás kivételével így edzenék alapgyakorlatokban. Értelem szerűen teljes test mivolta miatt csak 3 sorozat megy izomcsoportonként.
2023. máj. 31. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. Az izom mérete a kellő intenzitástól fog nőni (többek között). Amit az elején csinálsz az félig bemelegítés, félig csak fárasztod magad, hogy egy rendes munkasorozatot csinálhass. Én ha guggolok vagy fekvenyomok 10-20 kilónként türelmesen felmegyek, lassan szabályosan csinálok 2-3 ismétlést hogy bemelegítsem magam, de ne fáradjak. Biztos nem állnék neki 15-ös sorozatnak hogy utána nagyobb súlyba nyomjak 8-at.
2023. máj. 31. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
De amúgy megvan a helye a magasabb ismétlésszámú sorozatoknak is. Én külön szoktam szedni. Mivel minden izmot többször edzek egy héten, ezért egyszer alacsony ismétlésszámmal, egyszer 10 vagy fölötte csinálom, nyilván eltérő súllyal.
2023. máj. 31. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha el tudsz utazni Egyiptomba akkor jó lehet.
2023. máj. 31. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindennek megvan a helye, de a klasszik piramisnak szerintem nemigazan. Az ugye alap h tobb sorozat mire elerem a munkasulyt, de utanna nem megyek vissza hanem tartom azt 3-4 sorozatig es csak az utcso sorozatba veszem lejebb vagy vetkozok. Csak igy erzem h kimaxoltam
2023. máj. 31. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, de kizárólag a Gízai nagy piramisban. Mondjuk furcsán fognak rád nézni a turisták, ha ott elkezdesz edzeni.
2023. jún. 1. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Piramisban óvatosan edz báttya, tele vannak felderítetlen csapdákkal. Ugyanakkor értékes kincsekkel lehetsz gazdagabb, amiket rizsfehérjére, sajttal töltött rántott párizsire költhetsz.
2023. jún. 1. 12:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy látom a vicces fiúk is benéztek az unalmas, koránt sem eredei poénokkal. :)
2023. jún. 1. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces! Nyihahahahahaaa🐎😂😂😂
2023. jún. 1. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézhetem a koránt sem vicces, eredeti poénjaidat?
2023. jún. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!