Miért pont a tonhal lett a "gyúrós kaja"?
Figyelt kérdés
Miért nem hering vagy a ponty? Ennyi erővel kb. bármelyik hal lehetett volna..2023. máj. 10. 16:18
1/5 anonim válasza:
Te látsz heringet, lazacot, pontyot konzervekben olcsón? Na ezért.
De, nem mondanám ezt gyúrós kajának. Inkább akkor a csirke+rizs, ami tipikus gyúrós kajának van titulálva.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert a három említett haltípuson kívül a tonhal tartalmazza a legtöbb fehérjét (100 grammra elosztva), meg mert ezek közül a tonhal a legtöbb helyen megvásárolható relatív megfizethetően, míg a lazac rohadt drága már évek óta, a ponty pedig tök kevés helyen kapható.
3/5 anonim válasza:
A ponty húsa viszonylag zsíros amúgy. Testépítő célokkal jobb valamilyen tengeri hal vagy ragadozóhal húsát fogyasztani.
4/5 anonim válasza:
#1
Hering konzerv van.
Amúgy kérdező, ha nem készülsz színpadra, a ponty ugyanúgy megfelel, mint a tonhal.
5/5 anonim válasza:
Felfogás kérdese mi a gyúrós kaja.
Nyilvan azok, amikben megvan az izmoknak szükséges tápanyag és mert nyilván praktikus is.
A tonhalkonzervet rapattintod egy tál salátára ,vagy szendvicsbe rakod és eheted.
Pontykonzerv meg nincs.
Finomabb mint a szardella hering vagy egyéb.Altalaban.., mert ez is lehet izlés kérdése.
De azért megkockáztatom hogy többen szeretik a tonhalkonzervet mint a szardíniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!