Szalkasitaskor (noknel fogyas jellegu zsiregeteskor) ehetek tonhal konzervet?
Van benne zsir, mi tobb igencsak sok. Tudom, hogy az jo zsir, de maga a fogyasba nem zavar be? Nem sok egy kicsit egy adag Rio Mare 17 gramm zsirja?
Mellette mas zsirtartalmu etelt is eszem, igy egybol meg van a napi 50 gramm zsirbevitel
Akkor az abban levo zsir nem oszt nem szoroz?
Ugy ertem most nekem a napi keretem 35 gramm zsir, ha en 50et eszem de a ch alacsonyan van tartva akkor a magas zsirbevitel nem szamit?
A szálkásítást a nőknél is szálkásításnak nevezik :)
A kalóriadeficit alapján fogysz. Amikor én kövérebb voltam és fogytam, akkor naponta minimum 130 gramm zsírt vittem be. Néha most is van annyi, csak sokszor kevesebb. Miért kavarna be? Nekem még a cukor se kavar be (ha nem leszek tőle éhes s borul a kalóriadeficit), hormonálisan pedig a zsír a jobb, nincs inzulinválasza. Ha a viszonylag sok (már akinek... nekem 100g minimális mennyiség) zsír mellé cukrokat is eszem pluszban (jelenleg gyümölcsöket, szénhidrátosabb zöldségeket), akkor is fogyok, amíg a kalória nem túl sok. Szóval nemcsak extrém szénhidrátmegszorítással lehet fogyni zsíros étrenden, ha valaki erre gondolna.
Amig volt rajtam sok sok kilo zsir addig ugyis fogytam hogy heti 3x felre kajaltam.. es gyonyoeuen ment le a heti 1 kg zsir.
Aztan megallt a zsirveszteses azota minden apro egy gramm makro is szamit.
Nalam mar ez nem mukodik, ami az elejen igen. Utcso par kilo leadasnal mar nem ehetek osszevza
A csudákat számít, ha pár grammal félremegy a makró. A fogyás mindig, mindenkinél a kalóriadeficiten múlik (hogy az aktuális kalóriaigénybe mi képes bekavarni, az más lapra tartozik, de a működésedhez szükséges energiát akkor sem tudod legyártani pl. fényből. enned kell vagy a tested bontanod), ezzel nem tudsz mit csinálni, makacs törvényeket követ a szervezetünk...
Nem tudod követni, épp mi történik a szervezetedben, de hogy nem attól nem fogysz gyorsan, mint rég, mert 5 grammal több a zsír, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!