Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 118 kiló vagyok és 190...

Ha 118 kiló vagyok és 190 kilót tudok fekvenyomni maximum egyszer, akkor van hova még fejlődni vagy ennyi volt ebben?

Figyelt kérdés

12 éves korom óta edzek, most 20 éves vagyok.

45 kilóról kezdtem, most reggel éhgyomorra, wc után 118 kg vagyok. Testmagasságom 180 centiméter.

A hátam nem teljesen feküdt rá a padra, de nem is csinálok ilyen gigantikus hidalást, mint amiket néha látni és erőkeretben sikerült kinyomni.

Más gyakorlatok:

-felhúzás: 230 kilót tudok egyszer felhúzni

-guggolás: 200 kiló megy egyszer

-mellről nyomás rúddal: 120 kilót tudok kinyomni egyszer

-bicepszezés állva rúddal: 50 kilóval csinálok 10 ismétlést szériában

2023. ápr. 17. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"erőkeretben sikerült kinyomni"

Tehát magyarul smith gépen nyomtad ki a 190 kilót? Csak mert egy 190 rudas fekvenyomás elit teljesítmény még a te testsúlyoddal is, de azért smith gépen már nagyon más a helyzet. Egyébként ha az erőszintedre vagy kíváncsi, akkor a saját paramétereid alapján tudod magad csekkolni ezen az oldalon:

[link]

2023. ápr. 17. 16:22
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem smith gépen, hanem rendes erőkeret. amin be lehet állítani egy biztonsági támaszt, hogy ne szakadjon rád a súly, ha nem bírod el.

Ilyen mint ez:

[link]

2023. ápr. 17. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:

"Nem smith gépen, hanem rendes erőkeret"

Az más. Az nyilván gyönyörű teljesítmény, még ha versenyszabályzat szerint technikailag érvénytelen is a nyomásod. Ha 20 évesen megnyomtad a 190 kilót, akkor jó eséllyel van még benned néhány tárcsa. Nem valószínű, hogy nem hozható ki a naturál erőszintedből ennél még több. Ez bőven az a szint, ahol egy edzői segítséggel elképesztő eredményeket lehetne összehozni.

2023. ápr. 17. 18:04
 4/12 A kérdező kommentje:
A versenyzéshez nem értek, csak megnéztem mennyit bírok kinyomni maximum egyszer ezekből. Néha le szoktam tesztelni, de már egy ideje úgy érzem, hogy nem nagyon megy több. Guggolásnál a térdem miatt nem hiszem, hogy többet tudok vállalni már, mert a 200 kilós után másnap nem tudtam egyszer ülésből felállni, nem működött a térdem. Azon is filóztam már, hogy lefogyok egy 30-40 kilót és csökkentek a súlyokból.
2023. ápr. 17. 18:12
 5/12 anonim ***** válasza:
figyelj öcskös amit itt te leírták frankó nagyon de 8év alatt(naturálba?)felmentél majdnem 70 kilót?ha 45kilorol kezdted akkor vékony voltál ugye,es az ilyen emberek ha nőnek legalább izmot szednek fel nem vizes szart,én ugyanezt a szintet hozom csak koxxal a felhúzásom és bicepszem több de a 120kg mellről nyomás zorall!
2023. ápr. 17. 21:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát, nyilván nem mind izom az a 70 kiló.
2023. ápr. 17. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
mennyi lehet a testzsírod?
2023. ápr. 17. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem minimum 30%.
2023. ápr. 17. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
ja ok
2023. ápr. 17. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogyj le egy 85-re. Bár gyengébb leszel nyilván, de sokkal egészségesebb, jobb kinézetű. Azért ilyen szinten arra is kell.gondolni, hogy az a térd vagy az a váll jó lesz még 60 évesen is leülni normálisan a wc-re, majd miután végeztél, normálisan hátranyúlni és letörölni a kenetet.
2023. ápr. 18. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!