Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha már 80 kg-val bicepszezek,a...

Ha már 80 kg-val bicepszezek,akkor elértem a maximum határt és visszább kell vennem a karedzésből?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
81 kilóval nem menne?
2022. okt. 18. 22:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor már szabálytalanul menne.

Azt olvastam elsőnek az erőt kell felépíteni a gyors izomrostok miatt mert ezek könnyebben alakulnak ki a testben, majd utána a súlyból kell visszavenni és az izomtömeg mínőségét adó lassú izomrostokra kell koncentrálni.

2022. okt. 18. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Tekintsünk el attól, hogy ez egy trollkérdés. Ha valaki lényegében kimaxolja az erőt, ami számára lehetséges, akkor nyilvánvalóan annak megtartásához is viszonylag nagy edzésvolumenre van szüksége. Tehát a válasz erre az elméleti kérdésre, hogy ilyenkor sem kellene túlzottan visszavenni az edzésből, amennyiben legalább a megszerzett erő és izomtömeg megtartása a cél.
2022. okt. 18. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha egykezes súlyzóval csinálod,akkor ez világrekord.Be kell jegyeztetni a guinness rekordok könyvébe..
2022. okt. 19. 03:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha visszaveszel nyilvan gyengulni fogsz..
2022. okt. 19. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge vagy Jenő! Én 80 kilóval utoljára középsuli elsőben bicepszeztem, azóta 110-120 kilóval.
2022. okt. 19. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt jutottál el idáig?
2022. okt. 19. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem.Hiszen van aki ennél többel is meg tudja csinálni..

https://www.youtube.com/watch?v=d-xTDSuet1E

2022. okt. 19. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Vállból szépen felemelte ezt a biceps curlt 😅
2022. okt. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!