Hogy kellett volna reagálni, ha a fülem hallatára gúnyolnak ki az edzöteremben?
44 éves férfi vagyok, múlt héten voltam elöször konditeremben. Nem vagyok egy vékony sajnos, de pont tenni akarok a túlsúly ellen. Miközben edzettem, a fülem hallatára kezdett röhögni egy fiatal edzö (olyan póló volt rajta) és a középiskolás vendége, hogy nekem idézem “hogy ugrálnak csöcseim”. Amikor rájuk néztem elkezdtek a szemembe is röhögni! A kisebbik majd felborult a röhögéstöl. Annyit mondtam gratulálok nektek!
Felháborító volt! A fülem hallatára utána egy fiatal túlsúlyos lányt figuráztak ki, hogy idézem nagy kofferbe mit lehetne csinálni. Ez az edzö a terem alkalmazottja! Gondolkodtam, hogy kérem a tulajt vagy írok a panaszkönyvbe. Hogy engedhetik meg, hogy ilyen ember személyi edzö lehessen? Kinevetni a másikat aki tenni akar? Mintha ö nem kezdte volna valahol. Inkább örülne, hogy egész nap a melegben, jóidöben lehet, jól érezheti magát, nem kell neki a hidegben kint dolgozni. Mert mások szerint ennek az edzönek a 8 általános van meg, az egyetlen amihez ért, hogy versenyeken indult el. Becsülné meg amit elért …
Durva nagyon bár ritka valódi Személyi Edzőknél ilyen fajta magatartás akik tényleg még SZAKEMBEREK... Mindenképp kéne szólni (bár véleményem szerint semmi értelme) a terem vezetőjének. És a Google és Facebook értékelésben szépen leírni az esetet utána.
Gondolom az edző kisfiú valami nevenincs képesítéssel feszenget ott az edzős szarjában. Vagy képesítés nélkül, mert ugye divat manapság hogy pacsiznak a terem vezetőjével és minden jött-mentet alkalmazhatnak edzőnek.. Ez meg a legalja.. Az tuti hogy a szakmájához nem ért. Ugyanis az edzősködés a jó pedagógián és pszchihológián alapszik.
Ha jön hozzá valami túlsúlyos vendég, hogy ő változtatni akar magán,akkor nála ez a motiváció a vendégen? Komoly szakember lehet :D
Az ilyen kis nyikhajokat (nem testalkatra gondolok) sosem tudtam komolyan venni...
Tulajdonossal próbálj beszélni, ha nem, akkor panaszkönyv. Többet biztos nem mennék oda, gondolom te sem.
Kis bzik.
Leídták elöttem jól a dolgokat.
Csak annyit tennék hozzá, hogy kitartást és ne vedd a szívedre, de szólj a tulajnak mindenképpen, szerintem ki a basszák, ha normális a tulaj…. Érted a fizetö vendégeket üldözi el a viselkedésével, ez a fönöknek a lehetö legszarabb ami történhet.
Illetve sok sikert céljaid eléréséhez.
Ooo, ebből is látszik, mennyire felhígult az edzői szakma
Én már tuti írtam volna a Googleban, közösségi médiában negatív értékelést.
És keresnék masik termet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!