Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen esetben ciki egy oversiz...

Ilyen esetben ciki egy oversize póló?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem edzeni itthon és most jött el az a pont amikor már “kinőttem” az itthoni súlyokat és el szeretnék menni terembe (talán 1x voltam életemben réges régen). Az tudom, hogy mindenki feszülős izom pólókba járkál csak a hatalmas nagy darabok vannak ilyen oversize pólóban. Na nekem az a bajom, hogy tömegelés alatt eléggé nagy hasat növesztettem (kegyetlenül hasra hízó típus vagyok..) és nem akarom, hogy lássák az emberek. Nem ciki ilyen pólót felvenni, ha nem vagyok még annyira nagy darab? Látszik már elég szépen, hogy edzek csak még így is elvesznék abban a pólóban szerintem. Nevetség tárgyává pedig nem szeretnék válni, hogy “itt a kis kezdő aztán egyből úgy öltözködik mint már a valakik”.
2023. ápr. 2. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A konditeremben semmilyen ruha nem ciki. Ha te oversize pólóban érzed jól magad, abban kényelmes, akkor menj abba, nem divatozni járunk terembe. Az ciki, ha a ruhád büdös vagy koszos. Ha egyik se, akkor nem ciki semmi.
2023. ápr. 2. 18:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2023. ápr. 2. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem edz egyáltalán mindenki feszülős cuccokban, sőt van aki most is pulóverben tolta. Inkább ahogy írták, az a ciki amikor már a szagodról messziről fel lehet ismerni mert olyan a hónaljad.
2023. ápr. 2. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, senkit nem az érdekel, hogy miben edz a másik, jó esetben az edzőteremben mindenki a saját edzésével van elfoglalva.
2023. ápr. 2. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Én trikóban edzek vagy fit pólóban. Még senki sem szólt be érte..

Eléggé szánalmas élete lehet annak aki azzal foglalkozik ki mibe jár/edz..

2023. ápr. 2. 20:31
 6/9 anonim válasza:

kit érdekel a mások véleménye?

edzeni mész.

2023. ápr. 2. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem érdekel

Van minden

Én ujjatlan fitt trikóba edzek ez kb a középmezőny

Vannak akik stringerbe vannak akik pólóba meg vannak sokan akik pulcsiba

Ahogy írják fentebb ne legyél büdös, tiszta legyen a ruhád meg ápolt a hónaljad mert azért pl senki se lenne oda ha egy 10centis izzadt pamacs kandikálna ki

2023. ápr. 3. 10:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez az alap higénia persze természetes.

Köszönöm a válaszokat. :)

2023. ápr. 3. 12:13
 9/9 anonim válasza:

Természetesen nem ciki oversize pólót viselni az edzéshez, függetlenül attól, hogy milyen testalkattal rendelkezel. Az edzés célja az egészségesebb és erősebb test elérése, nem pedig a megfelelés mások elvárásainak. Ami fontos, hogy kényelmesen és megfelelően öltözz fel, hogy jól érezd magad az edzés során.

Az oversize póló nem csak kényelmes, de praktikus is az edzéshez, mert lehetővé teszi a szabad mozgást és elősegíti a jobb légáramlást a testen. Azonban, ha mégis zavarnak a méreteid, és szeretnéd elrejteni a hasadat, akkor választhatsz olyan pólót, amely hosszabb, vagy magasított derekú edzőgatyát is hordhatsz hozzá, amely eltakarja a hasadat.

Ne aggódj túl sokat az öltözéked miatt, és ne engedd, hogy mások véleménye befolyásoljon. Az edzés a te személyes utazásod, és ahogy az előrehaladsz, változni fog a tested és az öltözködési stílusod is. Az a fontos, hogy jól érezd magad az edzés során és magabiztos legyél a bőrödben.

2023. ápr. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!