1/12 anonim válasza:
Nem gondolnám. Az a ciki, aki erre megjegyzést tesz. Persze mások képmáshoz/hangfelvételhez fűződő jogát nem szabad sérteni.
2/12 anonim válasza:
Nem.Néha én is levideózom magam ha nem látom magam rendesen a tükörben,hogy biztosan jól csinálom-e
4/12 anonim válasza:
Régen csak hébe hóba videóztam magam de amióta itthon edzek rászoktam arra, hogy minden szériát levideózok, és ma már ezt nem hagynám ki, max ha nagyon sietni kell. Elég jó visszajelzés, sokszor előfordul, hogy már azt érzem belülről, hogy belassult az ismétlés, videón pedig egyértelműen látom, hogy nem. Amíg kezdő vagy, addig pedig a technikáról ad visszajelzést.
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem, én is szoktam
Csak ha kiteszed valahova, figyelj rá, hogy ne legyen benne más arca
7/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit videòz? A gyakorlatot vagy magát a tükörben.
8/12 A kérdező kommentje:
Gyakorlatot. Leginkább a guggolás és felhúzás topszetteket
2021. júl. 26. 12:34
9/12 anonim válasza:
Az nem ciki, csak a gyökér divatgyúrósok szerint.
10/12 anonim válasza:
Biztosan valami top sportoló vagy, mutathatnál egy formát nekem amatőr jóskapistagézának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!