Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Másnál is van ez így?

Másnál is van ez így?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogyha rúddal csinálok vállból nyomást, akkor semmit nem fejlődők a gyakorlatban. Se ismétlések terén, se súly terén. Ha félévig csak rúddal csinálom akkor se valószínű. Viszont egykezesekkel pár hét alatt már érzem, hogy erősebb vagyok. Mostanság Arnold nyomást csinálok, de a sima 1kezesekkel való OHP is beválik. Ez mitől lehet? Pl. fekvenyomásnál nincs ez. Ott normálisan fejlődők rúddal.

2021. júl. 25. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Valamit rosszul csinálsz! Eleve a gyakorlatokat minden héten más sorrendben kell csinálni! Így mindig lesokkolom az izmaimat! Mindig fejlődöm!
2021. júl. 25. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Fekvenyomást eleve sokkal több súllyal tudod végezni mint a fej fölé nyomást. Tehát OHP-ben egy +2,5 kilós erősödés az kb olyan mint fekvenyomásban +5 kiló. Az viszont hogy egykezesben miért fejlődsz jobban, telán azért lehet mert a technikád sem jó. (mármint a rúddal végzett fej fölé nyomásnál)
2021. júl. 25. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én mindegyik variációba érzem a vállam és 3x8akat szoktam nyomni. Az elképzelhető, hogy rossz a technikám, de elvileg attól még fejlődhetek.
2021. júl. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!