Epo-t kipróbáltam egy növekedési faktorral,az eredmény hihetetlen!Másnál is volt aki csak úgy kiakart valamit próbálni,de aztán natur életet élt tovább?
Figyelt kérdés
Szerettem volna valamit a kardió edzéshez.Most hogy zárva a termek,többet futok vagy tekerek.Saját súlyos edzésre is átálltam, de mellette otthon alapgyakorlatokat tudok végezni 150kg-ig vannak súlyaim és rudak.Többször kiakartam valamit próbálni, most itt volt az ideje.Igazából az elején azt hittem kifutok a világból, második edzés tekerés volt,nem tudom leírni mi volt,mintha valami húzott volna előre de csak húzott húzott volna, úgy tekertem, hogy sokan azt hitték elmentek otthonról.
Saját súlyos edzéseknél a húzódzkodást tolódzkodást vettem észre majdnem a duplája megy.Volt itt másnak is, hogy néha néha kipróbált valamit aztán visszatért a normális natur élethez?
2020. nov. 26. 17:59
1/1 anonim válasza:
Ja, nekem is van, h elindulok a miszter olimpian, aztan vasszaallok natur elethez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!