Nagyon nyeszletten, véznán hogy célszerű elkezdeni edzeni?
Bevallom, azért is akarok edzőterembe menni, mert lusta fos vagyok, komoly önértékelési problémákkal, valahogy otthon semmi nem motivál a zsúfolt, pici lakásban, hogy eddzek, de ha lemegyek egy szép fényes terembe, ahol mások is vannak, ott "kénytelen" vagyok normálisan foglalkozni a témával, mert kínos, ha csak lazsálok. Emellett inspiráló a környezet, a zene, az egész atmoszféra (most nem az emberszagra értem), jó látni, hogy mások is ezért vannak ott, és hogy van értelme csinálni, mert ők is valahogy eljutottak odáig, ahol tartanak.
Nagyon régen, kb. húsz éve már jártam terembe, de semmi edzéstervem nem volt, csak ami épp eszembe jutott, azt csináltam, ehhez képest látványosan megizmosodtam kb. két év alatt. Nem, nem lettem kigyúrt állat, de karakteres, kockás hasam lett, látványos csuklyás izmom, karom és hátam, főleg ahhoz képest, hogy egy kiéheztetett földigiliszta voltam előtte. Most talán ennél egy fokkal jobb a helyzet, de az utóbbi években eléggé elhanyagoltam magam, alig ettem, és szinte fel se álltam a számítógép elől, és már elfordítom a fejem, ha elmegyek a nagytükör előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!