Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon nyeszletten, véznán...

Nagyon nyeszletten, véznán hogy célszerű elkezdeni edzeni?

Figyelt kérdés
Most annyira vézna vagyok, hogy cikinek érzem lemenni az edzőterembe, szerintem fekvenyomást maximum az üres rúddal tudnék megcsinálni, abból is ötöt. Ilyen állapotból hogy érdemes elkezdeni edzeni, ha szeretnék valami emberformát ölteni?

2022. júl. 7. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Edzz otthon saját testsúllyal. Neten találsz rengeteg edzéstervet hozzá. És az étrendről se feledkezz meg.
2022. júl. 7. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanúgy, mintha nem lennél vézna. Nem csak annak szabad edzenie aki már ki van gyúrva. Sok evés, sok alvás, progresszív szabad súlyos edzés.
2022. júl. 7. 11:04
 3/9 Lazy Lover ***** válasza:
84%
Edz otthon előtte saját testsúlyal
2022. júl. 7. 12:26
 4/9 NTBS ***** válasza:
100%
Állítsd àt az étkezési szokásaidat. Otthon kezd el.
2022. júl. 7. 13:12
 5/9 Metionin ***** válasza:
84%
Én otthon kezdtem kis súlyokkal, pl. ásványvizes palackokkal, rizzsel töltött palackokkal meg ilyenekkel :D és igen, amikor lett súlyzó, a rúdjával. A mai napig a rúddal gyakorlom be az új dolgokat és amikor már jól tartom a hátam stb. akkor ráteszem a súlyt.
2022. júl. 7. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Bevallom, azért is akarok edzőterembe menni, mert lusta fos vagyok, komoly önértékelési problémákkal, valahogy otthon semmi nem motivál a zsúfolt, pici lakásban, hogy eddzek, de ha lemegyek egy szép fényes terembe, ahol mások is vannak, ott "kénytelen" vagyok normálisan foglalkozni a témával, mert kínos, ha csak lazsálok. Emellett inspiráló a környezet, a zene, az egész atmoszféra (most nem az emberszagra értem), jó látni, hogy mások is ezért vannak ott, és hogy van értelme csinálni, mert ők is valahogy eljutottak odáig, ahol tartanak.

Nagyon régen, kb. húsz éve már jártam terembe, de semmi edzéstervem nem volt, csak ami épp eszembe jutott, azt csináltam, ehhez képest látványosan megizmosodtam kb. két év alatt. Nem, nem lettem kigyúrt állat, de karakteres, kockás hasam lett, látványos csuklyás izmom, karom és hátam, főleg ahhoz képest, hogy egy kiéheztetett földigiliszta voltam előtte. Most talán ennél egy fokkal jobb a helyzet, de az utóbbi években eléggé elhanyagoltam magam, alig ettem, és szinte fel se álltam a számítógép elől, és már elfordítom a fejem, ha elmegyek a nagytükör előtt.

2022. júl. 7. 14:03
 7/9 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor egyszerűen menj terembe. Legyenek fix időpontok, amikor oda mész és kész. Kézisúlyzókból vannak kint egész minik is, nem kell azt szégyellni. Engem se röhögött ki senki a 3 kilós súlyzókkal. Na meg nem azzal fogsz örökké edzeni, emelkedik az a súly viszonylag hamar.
2022. júl. 7. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Menj terembe szerintem is. Jót fog tenni.
2022. júl. 7. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Senkit nem fog érdekelni a teremben, hogy te mennyivel nyomsz fekve.
2022. júl. 8. 00:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!