Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez azt jelenti, hogy sikeresen...

Ez azt jelenti, hogy sikeresen égetek zsírt?

Figyelt kérdés

Nyárra felkészülvén száműztem az étrendemből a cukrot és a cukros élelmiszereket, illetve bevezettem, hogy edzések végén végzek kardió/aerob edzést 15-45 percben. Azt vettem észre, hogy a súlyom elkezdett csökkenni, miközben súlyok tekintetében az erőnlétem nem változott. Sőt, bizonyos gyakorlatokban még feljebb is tudtam venni a súlyokat vagy az ismétlésszámot.

Ebből lehet arra következtetni, hogy sikeresen égetek zsírt izomvesztés nélkül?

2023. márc. 31. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Nagyon lerobbant embereknél lehetséges az izomnövelés és a zsírégetés egyszerre. Később már nem.
2023. márc. 31. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
73%

"Ebből lehet arra következtetni, hogy sikeresen égetek zsírt izomvesztés nélkül?"

Ebből arra lehet következtetni, hogy az étrendi változtatások és az extra kardió mozgásforma hatására kalóriadeficitbe kerültél, és mivel még minden bizonnyal ez nem régóta van így, ez nem ütött vissza negatívan erőszintben. Attól, még, mert ez van pár hete, és nem csökkent a munkasúly, az nem jelenti azt, hogy izomból előbb-utóbb ne fogynál kalóriadeficitben. Ráadásul itt számít, hogy milyen szinten voltál erőben és izomban. Ha nincs rajtad kimagasló izomtömeg, akkor abból nyilván amúgy sem olyan látványos a csökkenés, ha pedig erőszint alatt 120-130 kilós felhúzásokról beszélünk, akkor abból persze, hogy nem csökkent a munkasúly, mert amúgy sem számottevő.

2023. márc. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!