Tegnap sikeresen meghúztam a derekamat felhúzás közben. Valami ötlet amitől megjavul?
Menj el egyet futni bemelegítés nélkül sprintekkel és húzd meg a lábad jól...akkor az fog fájni és elnyomja a derekad fájdalmát.Volt,nincs ..vagyis majdnem :)
De pihenhetsz is pár napot,vagy egy hetet,és kenheted valami kence-fencével.
Reméljük valóban csak izomhúzódás és nem lett valami a porckorongokkal.
Tippek: optimális súlyválasztás (teljesítmény alapján, nem egó alapján), alapos bemelegítés, kielégítő mobilizáció és szabályos technika. Nálad valamelyik nem stimmel, ha ezt a kérdést ki kellett írnod. Én eddig csak akkor húztam meg bármimet is, ha a fentiek közül valamelyiket offoltam.
Igen tudom, itt mindenki órákat bemelegít, naphosszat nyújt, mobilizál és álmában is hengerezik, szabadidejében meg idegen nyelvű tanulmányokat olvas , majd tökéletes precizitással és maximális koncentrációban vitelezi ki az összes mozdulatát , evidence based PhD kondis….. Ja , nem.
Amúgy mára elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!